Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Aplikace

HECHT 1445

Zobraziť katalóg
HECHT 1445
4,4 39 hodnotení
Krovinorez - elektrický krovinorez s deliteľným hriadeľom, príkon 1400W, záber 42cm, nastaviteľná rukoväť, súčasťou dodávky strunová hlava
Kód:  BOW130d Produktové číslo:  HECHT1445 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 1445

Praktický elektrický krovinorez Hecht sa stane vaším obľúbeným pomocníkom pri údržbe záhrady. Ak vás trápi vysoká tráva alebo kroviny na zle dostupných miestach, tak práve tento pomocník by u vás nemal chýbať. Má dostatočne silný 1400 W motor, ktorý poháňa buď oceľový žací list, alebo strunovú hlavu. Pracovná šírka záberu je až 42 cm. Kvalitný trojramenný oceľový kotúč sa nezastaví pred prerastenou húštinou ani menšími drevinami. Nôž možno vymeniť za strunovú poloautomatickú hlavu s odrezávačom struny. Tú využijete predovšetkým pri konečnej úprave okolo plotov, múrov alebo záhonov. Ak je struna opotrebovaná, stačí roztočenou hlavou poklepať o zem a struna sa sama predĺži. Odrezávač ju potom upraví na potrebnú dĺžku.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný motor 1400 W
  • Trojramenný oceľový kotúč alebo strunová hlava
  • Nízka hmotnosť
  • Jednoduchá obsluha
  • Ramenný popruh

K hlavným prednostiam patrí nízka hmotnosť (len 5 kg) a ramenný popruh, ktorý nesie väčšinu váhy krovinorezu, takže vaše ruky nebudú zbytočne zaťažované. Pohodlné držanie pri práci zaručujú ergonomicky tvarované držadlá, na ktorých je umiestnený spínač plynu s poistkou. Celá rukoväť sa dá nastaviť do optimálneho uhla podľa postavy. Vďaka deliteľnému hriadeľu je prístroj ľahko skladovateľný a ľahko ho preveziete aj v aute.

Elektrické krovinorezy sú veľmi obľúbené vďaka jednoduchej údržbe, relatívne tichému chodu a veľmi jednoduchej obsluhe.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak navinout strunu u el.krovinorezu Hecht.? Děkuji.

Dobrý den, jak navinout strunu u el.krovinorezu Hecht.? Děkuji.

Lze na hlavu stroje strunovou hlavu nasadit a pak utáhnout pomocí matice, když se vymenuje strunová hlava za např. zaci nůž jako je to u motorových vyžínaču? Nebo je nasazení a utažení bez matice?

záber 42 cm platí pre struny, alebo aj pre nôž. potreboval by som vedieť záber noža.

Prosim Vas, zaci list je sucastou balenia? Dakujem

Diskusia a poradňa k HECHT 1445
Príslušenstvo pre HECHT 1445 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 1445.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií