AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

HECHT 514 PROFI

Zobraziť katalóg
HECHT 514 PROFI
4,0 5 hodnotení
Vretenová kosačka – záber 46cm, nastavenie výšky kosenia 24–75mm, 5 nožov, kovové šasi, zberný kôš 50l, hmotnosť 17.2kg
Kód:  BOW110d Produktové číslo:  HECHT514PROFI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 514 PROFI

Túžite po reprezentatívnom trávniku, ktorý by sa mohol smelo postaviť svojmu anglickému bratovi? Potom by ste mali vedieť, že takého vzhľadu dosiahnete jedine s použitím vretenovej kosačky. Vretenová kosačka HECHT 514 Profi v kvalitnom kovovom vyhotovení na rozdiel od bežných rotačných kosačiek trávu neodsekává. Tým nedochádza k jej štiepeniu a žltnutiu končekov pri zasychaní. Ručný pohon predstavuje významný benefit v podobe možnosti použitia kdekoľvek a kedykoľvek. Absencia motora je zárukou ako ľahkej obsluhy a údržby, tak i dlhovekosti. 

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna rotačná kosačka
  • Jednoduchá obsluha a údržba
  • Široký záber
  • Odolný kovový materiál
  • Prídavné kolieska
  • Objemný zachytávací kôš

Precízne vyhotovenie na správnom mieste

Kosačka je vybavená novou, vylepšenou konštrukciou kosiaceho noža s väčším zahnutím čepele, čo sa kladne odráža na efektívnosti použitia. Vreteno je vybavené piatimi bezkontaktnými nožmi so silou 3 mm, ktoré trávnik len citlivo zastrihujú na požadovanú výšku od 24 do 75 mm. Šírka celého záberu je obrovských 46 cm, teda aj väčšie plochy zvládnete upraviť oveľa rýchlejšie.

Vysokoobjemový 50 l kôš z textílie sa výborne plní a vy ho tak nebudete musieť neustále vyprázdňovať. Kvalitné prevody zabezpečujú bezodporový hladký pojazd. Aj napriek svojmu kovovému skeletu váži kosačka len 17,2 kg a vďaka prídavným kolieskam, ktoré zaisťujú perfektnú stabilitu, nebudú mať s manipuláciou problémy ani fyzicky menej zdatné osoby. 

Parametre a špecifikácia

Pohon
Ručný Hotovo!
Záber
460 mm Hotovo!
Plocha trávnika
250 m2 Hotovo!
Objem koša
50 l Hotovo!

Pohon

Pohon
Ručný Hotovo!

Vlastnosti

Záber
460 mm Hotovo!
Plocha trávnika
250 m2 Hotovo!
Objem koša
50 l Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HECHT 514 PROFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 514 PROFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HECHT 514 PROFI.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií