Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HECHT 5483 SW

Zobraziť katalóg
HECHT 5483 SW
4,5 2 hodnotení
Benzínová kosačka benzínová, trojkolka s pojazdom vhodná do členitého terénu, 135cm, 5HP, pracovný záber 46cm, kovová kostra, centrálne nastavenie výšky 25 - 75mm, bočné vyhodenie, mulčovanie, objem koša 60l, hmotnosť 36kg
Kód:  BOW105g Produktové číslo:  HECHT5483SW5IN1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 5483 SW

Benzínová kosačka 5483 SW vyniká unikátnym trojkolesovými prevedením, ktoré garantuje dokonalú ovládateľnosť. Odblokovanie predného kolesa umožňuje perfektné zatáčanie a vedenie okolo prekážok. Bez námahy tak obídete okrasné kríky, stromčeky, jazierka alebo záhony, ktorým sa s bežnou kosačkou vyhnete len veľmi ťažko. Mimoriadnu stabilitu zabezpečuje nízko položené ťažisko eliminujúce riziko prevrhnutia. Ďalší benefit prináša fakt, že všetky 3 kolesá sú neustále v kontakte so zemou. Vďaka tomu sa hmotnosť kosačky môže rovnomerne rozložiť a menej namáha kovovú kostru. Tento fakt výrazne predlžuje nielen životnosť kostry, ale aj celej kosačky.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna trojkolesová konštrukcia pre perfektnú stabilitu
  • Výkonný motor Hecht OHV s obsahom 135 cm3 s výkonom 5 HP
  • Rýchlosť jazdy 3,3 km/h
  • Šírka záberu noža 460 mm
  • Rozsah zdvihu 25-75 mm
  • Textilný kôš s objemom 60 l
  • Mulčovacia sada v cene

Mimoriadna kvalita a vysoký výkon

Osvedčený motor Hecht OHV s obsahom 135 cm3 a výkonom 5 HP zaisťuje silný pohon. Pojazd tak dosahuje rýchlosť až 3,3 km/h. Balenie obsahuje kryt bočného vývozu dovoľujúceho kosiť aj ľahko prerastenú trávu bez zahltenia kosačky a nepríjemného šliapania v posekanej tráve. V bežnom režime je tráva zbieraná do textilného koša s objemom 60 l. Ten je vybavený aerodynamickú klapkou zabezpečujúcou ľahkú kontrolu jeho naplnenia. Pohodlné ovládanie a užívateľský komfort zaistí čalúnené madlo, ktoré je výškovo nastaviteľné.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má tato sekačka elektrický startér?

Dobrý den.Jaký je výrobce motoru.Děkuji

Diskusia a poradňa k HECHT 5483 SW
Príslušenstvo pre HECHT 5483 SW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 5483 SW.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií