AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

HECHT 5483 SWE

Zobraziť katalóg
HECHT 5483 SWE
4,0 2 hodnotení
Benzínová kosačka benzínová, trojkolka s pojazdom vhodná do členitého terénu, 135 cm, 5HP, pracovný záber 46 cm, kovové šasi, centrálne nastavenie výšky 25 - 75 mm, bočné vyhodenie, mulčovanie, objem koša 60 l, elektrický štart, hmotnosť 41,1 kg
Kód:  BOW105g5 Produktové číslo:  HECHT5483SWE5IN1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 5483 SWE

Benzínová kosačka 5483 SWE vyniká unikátnym trojkolesovým vyhotovením, ktoré garantuje dokonalú ovládateľnosť. Odblokovanie predného kolesa umožňuje perfektné zatáčanie i vedenie okolo prekážok. Bez námahy tak obídete okrasné kríky, stromčeky, jazierka alebo záhony, ktorým sa s bežnou kosačkou vyhnete len veľmi ťažko. Mimoriadnu stabilitu zabezpečuje nízko položené ťažisko eliminujúce riziko prevrhnutia. Ďalší benefit prináša fakt, že všetky 3 kolesá sú neustále v kontakte so zemou. Vďaka tomu sa hmotnosť kosačky môže rovnomerne rozložiť a menej namáha kovové šasi. Tento fakt výrazne predlžuje nielen životnosť šasi, ale aj celej kosačky.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna trojkolesová konštrukcia pre perfektnú stabilitu
  • Výkonný motor Hecht OHV s obsahom 135 cm3 s výkonom 5 HP
  • Rýchlosť jazdy 3,3 km/h
  • Šírka záberu noža 460 mm
  • Rozsah zdvihu 25 - 75 mm
  • Textilný kôš s objemom 60 l
  • Elektrický štartér
  • Mulčovacia súprava v cene

Mimoriadna kvalita a vysoký výkon

Osvedčený motor Hecht OHV s obsahom 135 cm3 a výkonom 5 HP zaisťuje silný pohon. Pojazd tak dosahuje rýchlosť až 3,3 km/h. Balenie obsahuje kryt bočného vývozu dovoľujúceho kosiť aj ľahko prerastenú trávu bez zahltenia kosačky a nepríjemného šliapania v posekanej tráve. V bežnom režime je tráva zbieraná do textilného koša s objemom 60 l. Ten je vybavený aerodynamickou klapkou zabezpečujúcou ľahkou kontrolu jeho naplnenia. Pohodlné ovládanie a používateľský komfort zaistí zmäkčené madlo, ktoré je výškovo nastaviteľné.

Na rozdiel od predchádzajúceho modelu (5483 SW) disponuje tento pracant elektrickým štartérom, čo sa veľmi kladne odráža na celkovom komforte. V paneli na madle je uložený výkonný 12 V (4,5 Ah) akumulátor, ktorý po stlačení štartovacieho tlačidla roztočí motor. Samozrejme ale zostala zachovaná aj možnosť ručného štartu. 

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

přední kolečko nelze zatočit do strany

Kolko je zaruka na tuto kosacku, ak kupujem na firmu?

Dobry den jakou ma tato sekacka spotrebu?dekuji

Diskusia a poradňa k HECHT 5483 SWE
Príslušenstvo pre HECHT 5483 SWE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 5483 SWE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HECHT 5483 SWE.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií