Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

HECHT 9230

Zobraziť katalóg
HECHT 9230
4,0 4 hodnotení
Brúska pílových reťazí – elektrická, príkon 230W, 3000 otáčok/min, nastavenie uhla, pre všetky bežné typy reťazí, súčasťou balenia je brúsny kotúč 3.2×22.3×145mm
Kód:  BOW609 Produktové číslo:  HECHT9230 Stránky výrobcu

HECHT 9230

Máme pre vás pripravený produkt od rokmi preverenej spoločnosti Hecht. Táto elektrická brúska na reťaze sa stane nenahraditeľným pomocníkom predovšetkým vďaka ľahkej manipulácii, maximálnemu výkonu a dlhej životnosti. Je možné ju použiť nielen na brúsenie, ale aj na odstraňovanie otrepov. Brúska je určená na ostrenie všetkých bežne používaných typov reťazí elektrických i motorových píl. Presná a spoľahlivá fixácia reťaze v kombinaci s kvalitným a výkonným motorom s príkonom 230 W zaručuje vždy dokonalé ostrenie. Veľké a pohodlné držadlo vám dodá patričnú istotu pri brúsení reťaze.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný motor
  • Pohodlné držadlo
  • Priemer kotúča: 145 mm
  • Počet otáčok za minútu: 3000 ot./min
  • Určené pre všetky bežné reťaze
  • Jednoduché nastavenie uhlu brúsenia

Neoceniteľný pomocník

Velkou výhodou tejto brusky je možnost nastavenia odklonu reťaze v lôžku od zvislej roviny o +-10°. Samozrejme je možné meniť uhol ostrenia vertikálne v rozsahu 50 – 90° (typicky 60°) odklonom ramena motora (udáva sa uhol medzi plochou kotúča a horizontálnou rovinou). Otáčaním lôžka reťaze + -35° (typicky 20 – 30°) je možné meniť uhol zuba voči kolmici na dráhu reťaze. Výrobca myslel aj na vašu bezpečnosť a vybavil brúsku ochranným krytom, ktorý zaručuje bezpečnú prácu.

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
230 W Hotovo!
Hmotnosť
5,3 kg Hotovo!
Súčasť balenia
Kotúč Hotovo!
Napájanie
Sieťové Hotovo!

Príkon

Príkon
230 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5,3 kg Hotovo!

Súčasťou balenia

Súčasť balenia
Kotúč Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Sieťové Hotovo!
Poznámka:
» Všetky brúsky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám ostřičku řetězů Hecht 9230. Jak mám nastavit úhly na ostření běžného řetězu. Děkuji

Diskusia a poradňa k HECHT 9230
Príslušenstvo pre HECHT 9230 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 9230. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hecht 9230.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií