AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

JVC KD-DB65

Zobraziť katalóg
JVC KD-DB65
Autorádio CD/MP3/WMA, FM/DAB+ / DMB tuner, podpora ID3 / WMA tagov, RDS, 4x50W MOS-FET, USB, AUX, výstup pre subwoofer, 3-pásmový ekvalizér CEQ, časovač, červeno podsvietené tlačidlá, odnímateľný panel, obojstranná komunikácia s iPod / ihone / smartfón
Kód:  JVC180d Produktové číslo:  KD-DB65 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JVC KD-DB65

Dôraz na dizajn a kvalitnú zvukovú reprodukciu je cítiť zo všetkých najnovších modelov autorádií JVC. Rádio KD-DB65 nie je výnimkou. Na prvý pohľad zaujme atraktívnym vzhľadom a prvý posluch rozhodne nezostane pozadu. O to, aby zvuk naozaj znel tak ako má, sa postará detailný 24-bitový prevodník a MOS-FET zosilňovač, ale predovšetkým 3-pásmový ekvalizér CEQ. Prehrávanie Mp3/WMA súborov je zabezpečené CD mechanikou a nechýba samozrejme ani USB vstup pre flashdisky či smartfóny a AUX vstup na pripojenie všetkého ostatného so slúchadlovým výstupom.

Kľúčové vlastnosti

  • Dôraz na dizajn a kvalitu zvukovej reprodukcie
  • Príjem digitálneho aj FM rádiového vysielania
  • Kompatibilita s iPod/iPhone/Smartfón
  • Prehrávanie z CD, USB, AUX vstupom alebo cez bluetooth
  • Výstup pre subwoofer
  • Hands-free volanie, hlasové vytáčanie, ovládanie internetového rádia

Šikovný a elegantný spoločník na cestách

Doprajte si elegantného, šikovného spoločníka na cestách, ktorý vyniká moderným vzhľadom, vie sa spojiť s vašim smartfónom, prehrávanie z CD aj Mp3 zvláda ľavou zadnou a ešte vám naladí vašu obľúbenú rádiovú stanicu, či už ide o digitálne alebo FM vysielanie. Takého spoločníka budete mať radi nielen vy, ale aj váš smartfón, ktorý ho na počkanie rozozná a umožní zdieľanie kontaktov, hands-free volanie, hlasové vytáčanie alebo ovládanie internetového rádia.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JVC KD-DB65 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC KD-DB65. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC KD-DB65. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC KD-DB65. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JVC KD-DB65.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií