Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JVC KD-R482

Zobraziť katalóg
JVC KD-R482
Autorádio – DIN, 2-riadkový bielo podsvietený displej, červené podsvietenie tlačidiel, CD/MP3/WMA/WAV/FLAC, FM/AM tuner, RDS, USB 1 A, AUX, Podpora Android, 4× 50W, odnímateľný panel
Kód:  JVC201j6b Produktové číslo:  KD-R482 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JVC KD-R482

Ste priaznivci rýchlej jazdy, pri ktorej sa nechávate unášať zvukmi a tónmi obľúbenej hudby vychádzajúcej z útrob vášho automobilu? Nemôžete nájsť zariadenie, ktoré by uspokojilo vašu túžbu po kvalitnom počúvaní prepracovaných tónov? S autorádiom JVC sa vám vaše priania splnia a vy si môžete užívať ničím nerušené, kvalitné počúvanie.

Prečo práve autorádio JVC KD-R482?

  • Rádio, ktoré vás zatlačí do sedadla
  • Prepracovaný a čistý dizajn
  • Autorádio ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Možnosť prehrávať hudbu z CD alebo USB
  • Využite odnímateľný panel
  • Červené podsvietenie tlačidiel
  • JVC po novom podporuje aj Android zariadenia

Tóny z JVC vás rozochvejú

Tento jednoduchý a čistý dizajn prehrávača vás určite dokáže uchvátiť na prvý pohľad. Dominantou produktu je veľký farebne voliteľný LCD displej, ktorý vám bude zobrazovať prehrávanú skladbu alebo počúvanú stanicu. Písmo na všetkých spínačoch je dobre čitateľné a ovládanie je tak veľmi jednoduché a intuitívne. Na prednej strane zariadenia môžete nájsť USB vstup a miesto pre vloženie CD. Tešiť sa budete aj z možnosti pripojenia subwoofera, ktorý rozochveje vnútorné priestory vozidla.

Autorádio, ktoré dokonale zapadne do vášho interiéru

JVC KD-R482 je doplnené farebným podsvietením tlačidiel, ktoré sú umiestnené v čiernom tele rádia a môžete si sami zvoliť nastavenie presne podľa vašich predstáv. Toto autorádio sa tak jednoducho stane súčasťou celého interiéru vášho vozidla. 

Podpora mnohých formátov

Zariadenie plne podporuje hudbu vo formáte MP3, WMA, FLAC a ID3 a WMA tagy. Rádio komunikuje so všetkými smartfónmi využívajúcimi systém Android. Vďaka tomu môžete ľahko využívať JVD aplikácie alebo pohodlne dobíjať váš mobilný prístroj. S výkonom štyrikrát 50 W a MOS-FET zosilňovačom sa môžete tešiť na naozaj dokonalý hudobný prednes vyznačujúci sa ostrými výškami a prepracovanými stredmi.

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!
Vlastnosti
Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Podpora Android zariadení Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, WAV, WMA Hotovo!

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Výbava a funkcie

Vlastnosti
Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Podpora Android zariadení Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, WAV, WMA Hotovo!

Rádio

Tunery
AM, FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×50 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
1 DIN Hotovo!
Šírka
182 mm Hotovo!
Výška
53 mm Hotovo!
Hĺbka
159 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat na celkové nastavení rádia. Už několikrát jsem nastavoval čas, datum atp, ale nikdy se mi to neuložilo a po zapnutí rádia bylo vše vynulované. Pokaždé vypínám i demo mode.. Chci se tedy zeptat jestli to tak má výt nebo v čem dělám chybu. Předem děkuji. S pozdravem Michal Hnát

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je súčasťou balenia i diaľkové ovládanie, ktoré sa nachádza na fotografiách, pretože nie je to napísané v obsahu balenia i v špecifikáciách rádia ako výbava. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď !

Diskusia a poradňa k JVC KD-R482
Príslušenstvo pre JVC KD-R482 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC KD-R482. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC KD-R482. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC KD-R482. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JVC KD-R482.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií