Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

JVC KD-R571

Zobraziť katalóg
JVC KD-R571
4,0 1 hodnotení
Autorádio - CD/USB/MP3/WMA/FLAC, podpora ID3/WMA tagov, čelný USB vstup-vhodný i pre dobíjanie smart zariadení, AUX vstup, výstup pre subwoofer, RDS, 4x50W MOS-FET, odnímateľný panel, LCD displej, voliteľná farba podsvietenia tlačidiel a displeja
78,13 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  JVC201j5 Produktové číslo:  KD R571 Stránky výrobcu

JVC KD-R571

JVC KD-R571 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Ste priaznivci rýchlej jazdy vašim vozidlom, pri ktorej sa nechávate unášať zvukmi a tónmi obľúbenej hudby vychádzajúcej z útrob vášho automobilu? Nemôžete nájsť zariadenie, ktoré by ukojilo vašu túžbu po kvalitnom počúvaní prepracovaných tónov? S autorádiom JVC sa vám splní vaše prianie a vy si môžete užívať ničím nerušené počúvanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Rádio vás zatlačí do sedačky
  • Vybrúsený a čistý dizajn
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Možnosť prehrávať hudbu z CD či USB
  • Využite odnímateľný panel

Tóny vás rozochvejú

Tento jednoduchý a čistý dizajn prehrávača vás iste dokáže uchvátiť na prvý pohľad. Dominantou produktu je veľký farebne voliteľný LCD displej, ktorý vám bude zobrazovať prehrávanú skladbu alebo počúvanú stanicu. Písmo na všetkých spínačoch je dobre čitateľné a ovládanie tak veľmi jednoduché a intuitívne. Na prednej strane zariadenia môžete nájsť USB vstup a miesto pre vloženie CD. Ďalej sa budete tešiť z možnosti pripojenia subwooferu, ktorý rozochveje vnútorné priestory vozidla.

Dokonale zapadne do vášho interiéru

Farebné podsvietenie tlačidiel, ktoré sú umiestnené v čiernom tele rádia, si môžete zvoliť sami presne podľa svojich predstáv. Toto autorádio sa tak jednoducho stane súčasťou celého interiéru vášho vozidla.

Zariadenie plne podporuje hudbu vo formáte MP3, WMA, FLAC a ďalej ID3 a WMA tagy. Rádio komunikuje so všetkými smartfónmi využívajúcimi systém Android. Vďaka tomu môžete ľahko využívať JVD aplikácie alebo pohodlne dobíjať váš mobilný prístroj. S výkonom štyrikrát 50 W a MOS-FET zosilňovačom sa môžete tešiť na naozaj dokonalý hudobný prednes vyznačujúci sa ostrými výškami a prepracovanými stredmi.

 

Parametre a špecifikácia

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×50 W Hotovo!

Rozmery

Šírka
182 mm Hotovo!
Výška
53 mm Hotovo!
Hĺbka
158 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

da sa na to napojit subwoofer ?

Príslušenstvo pre JVC KD-R571
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií