AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kärcher K 2 Battery Set

Zobraziť katalóg
Kärcher K 2 Battery Set
4,5 2 hodnotení
Vysokotlakový čistič akumulátorový, vyhotovenie: prenosné, max. tlak 110 bar, prietok 340 l/h, dĺžka hadice 4 m, so samonasávaním, nádrž na saponát a rotačná dýza
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KASK011h7 Produktové číslo:  1.117-220.0 Stránky výrobcu
Kärcher K 2 Battery Set 424,90 € Momentálne nedostupné

Kärcher K 2 Battery Set

Potrebujete vyčistiť okolie svojho domu či chalupy, záhradný nábytok, bicykle alebo náradie a nemáte v blízkosti zdroj elektrickej energie? Potom vám príde vhod vysokotlakový čistič Kärcher K 2 Battery Set. Čistenie predmetov je vďaka batériovému vysokotlakovému čističu vysoko flexibilné. K dispozícii sú tri režimy: štandardný, boost a režim čistiacich prostriedkov, ktoré umožňujú umývanie zodpovedajúce potrebám zvoleného objektu. Použitím inovatívnej funkcie Real Time Technology dokáže LCD displej batérie kedykoľvek ukázať kapacitu batérie. Batériová umývačka Kärcher K 2 je dodávaná s bohatým príslušenstvom.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa Kärcher K 2 Battery Set

  • Vysokotlakový čistič Kärcher K 2 Battery Set jednoducho a dokonale vyčistí okolie domu a ďalšie predmety
  • Nájde svoje uplatnenie v miestach bez dosahu elektrickej energie
  • LCD displej batérie kedykoľvek zobrazí kapacitu zdroja
  • Vysokotlaková umývačka je vybavená vysoko výkonnou lítium-iónovou batériou
  • Čistič disponuje 3 rôznymi pracovnými nadstavcami
  • Zariadenie pracuje v troch režimoch: štandardný, boost a režim čistiacich prostriedkov
  • Jednotlivé stupne tlaku možno nastaviť priamo na pištoli
  • Súčasťou čističa Kärcher je nasávacia hadička čistiacich prostriedkov
  • Jednoduché pripojenie hadice vďaka systému Quick Connect

Jedinečnosť vysokotlakového čističa Kärcher K 2 Battery Set

Zásadnou prednosťou vysokotlakového čističa Kärcher K 2 Battery Set je jeho využitie v miestach bez prípojky elektriny. To ocenia najmä chatári a domáci majstri pri čistení miest okolo domu či chalupy. Ďalšou výhodou batériovej umývačky sú jej malé rozmery a hmotnosť. Stroj tak ľahko preveziete v aute či prenesiete z miesta na miesto. Výkonnú lítium-iónovú batériu možno opakovane nabíjať pomocou nabíjačky. Nabíjačka aj batérie sú plne kompatibilné so všetkými zariadeniami na platforme 36 V Kärcher Battery Power.

Jednoduché ovládanie, efektívne čistenie

Vysokotlakový čistič Kärcher K 2 je vybavený vysokotlakovou pištoľou, jednoduchým pracovným nadstavcom, rotačnou tryskou a vysokotlakovou hadicou s dĺžkou 4 m. So systémom Quick Connect pripojíte a odpojíte vysokotlakovú hadicu do zariadenia a pištole bez námahy a s maximálnou úsporou času. Pripojením kompatibilnej Kärcher sacej hadice (nutné kúpiť samostatne) na nasávanie vody z alternatívnych vodných zdrojov docielite pri batériovej umývačke ešte väčšiu flexibilitu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je soucasti baleni baterie? nikde neni napsano. a jak dlouho vydrzi

Diskusia a poradňa k Kärcher K 2 Battery Set
Príslušenstvo pre Kärcher K 2 Battery Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher K 2 Battery Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher K 2 Battery Set.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií