AlzaBoxy Q1 PET

Kegel Poťah volantu kožený Van Classic B

Zobraziť katalóg
Kegel Poťah volantu kožený Van Classic B
na volant o priemere 40-42cm, čierny
Kód:  AUPR2831 Produktové číslo:  KEG3408

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kegel Poťah volantu kožený Van Classic B Predaj skončil

Kegel Poťah volantu kožený Van Classic B

Kožený poťah na volant Van Classic B od značky Kegel špeciálne určený pre volanty o priemere 40 až 42 cm je skvelou pomôckou každého motoristu. Zabraňuje kĺzanie rúk po volante a zaručuje ich lepšiu priľnavosť. Spoľahlivo a dlho chráni volant pred opotrebením a prípadným poškodením. Je veľmi príjemný na dotyk, v zime navodzuje pocit tepla a v lete sa ani na priamom slnku neprehrieva. Na volant ho môžete veľmi ľahko namontovať pomocou dlhej tenkej voskované šnúrky. Poťah čiernej farby je vyrobený z vysoko kvalitnej prírodnej kože.

Parametre a špecifikácie:

materiál:
koža

Určené pre:
Volanty o priemere 40 - 42 cm

Farba:
čierna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kegel Poťah volantu kožený Van Classic B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KEGEL Potah volantu kožený Van Classic B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kegel bőr kormánykerék fedél Van Classic B.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií