Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kompresor kufríkový

Zobraziť katalóg
Kompresor kufríkový
3,6 10 hodnotení
prúd vzduchu 25 l/min, dĺžka kompresnej hadice 50 cm, ukazovateľ tlaku, napájanie 12 V z autozapaľovača
Kód:  AUPR537 Produktové číslo:  DO CFAC9015

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kompresor kufríkový

Přezouvání zima 2018

Kufríkový kompresor je šikovným pomocníkom na nafukovanie pneumatík áut, bicyklov aj nafukovacieho športového vybavenia a ďalších predmetov. Vyvinie prúd vzduchu až 25 litrov za minútu, čím vám ušetrí čas aj námahu oproti ručnému nafukovaniu. Kompresor môžete použiť aj vo voľnom čase, na dovolenke a pod. Stačí ho mať vždy v aute a pri stanovaní, či na výletoch k vode sa stane nenahraditeľnou pomôckou. Súčasťou je aj veľký ukazovateľ tlaku vzduchu a 50 cm dlhá kompresná hadica. Prívodný kábel sa zapája do zapaľovača auta. Kompresor je vďaka svojim kompaktným tvarom veľmi dobre skladný.

Kľúčové vlastnosti:

  • Veľký tlakomer na sledovanie požadovanej hodnoty tlaku
  • Ľahko skladný kufríkový typ kompresora
  • 3 m dlhý prívodný kábel so zástrčkou do autozapaľovača na 12 V
  • Kompresor je vhodný na hustenie kolies aj športového vybavenia


Technické údaje:
Max. výkon: 250 PSI/18 bar
Prúd vzduchu: 25 l
Dĺžka prívodného kábla: 3 m
Dĺžka kompresnej hadice: 50 m
Rozmer: 24 × 19 × 8,5 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám zájem o váš kompresor 12v v odkaze https://www.alza.cz/auto-kelly-kompresor-kufrikovy-d2916142.htm?catid=18856739 potřeboval bych zjistit velikost kompresoru spíš přesné rozměrybez kufříku potřebuji ho ma motorku chci ho umístit pod sedlo a nevím jestli se mi tam vleze pršdem děkuji Dendis

Diskusia a poradňa k Kompresor kufríkový
Príslušenstvo pre Kompresor kufríkový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kompresor kufříkový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: kompresszor prtatív.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií