Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LAMAX Drive S5 Navi+

Zobraziť katalóg
LAMAX Drive S5 Navi+
5 1 hodnotení
Kamera do auta duálna, Full HD 1080p/30 fps, dotykový 4.3" LCD displej, Android 4.4, interná pamäť 16 GB, podpora až 32 GB MicroSDHC, mikrofón, uhol záberu 120°, GPS, G-senzor, bluetooth handsfree, WiFi, FM Transmitter, zadná kamera prepojená so zrkadielkom, časová slučka, parkovací mód, prehrávanie hudby a videí, mini USB, USB nabíjačka
Kód:  LMA001g Produktové číslo:  8594175351156 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX Drive S5 Navi+

Nielen záznamovú kameru, ale aj pokročilé multimediálne, navigačné a telefónne funkcie ľahko doplníte s týmto moderným zrkadielkom. Vďaka platforme Android s obvyklým hardvérom, vrátane dotykového displeja, vám okrem obrazu zo zadnej kamery môže naservírovať aj GPS navigáciu, prehrá hudbu, videá a vaše obľúbené hry. Vďaka funkcii bluetooth sprostredkuje handsfree hovory a so súčasným autorádiom sa spojí naladením FM stanice, ktorú vysiela.

Kľúčové vlastnosti

  • Multimediálny systém do automobilu
  • Očitý svedok pri jazde (duálna kamera)
  • Zadná parkovacia kamera
  • 4,3" dotykový displej
  • Bezdrôtové WiFi a bluetooth s handsfree
  • Nabíjačka s dvoma USB výstupmi
  • FM transmiter
  • Možnosť GPS navigácie + dozor
  • Súčasťou nabíjačka s 2 USB

Očitý svedok

V prípade nehody sa hodí očitý svedok, ktorý vidí situáciu tak, ako ste ju videli vy. Kamera do auta vám tento pohľad archivuje, takže môžete podložiť svoje tvrdenia nevyvrátiteľným dôkazom. Záznam sa ukladá na pamäťovú kartu v časovej slučke, aby ste sa nemuseli o nič starať, a napriek tomu mali istotu nahrávania dôležitých udalostí. G-senzor zaistí, že kľúčový záznam sa nevymaže.

Oči i vzadu

Čo sa deje za automobilom je mnohokrát rovnako dôležité ako to, čo sa deje pred ním. Preto je zadná kamera prepojená so zrkadielkom, kde môžete všetko sledovať a záznam si uchovať. Každodenne oceníte kameru pri cúvaní a celý proces ešte viac uľahčujú parkovacie linky.

Priamo k cieľu

Navigácia systému LAmax S5 Navi+ vás nikdy nenechá blúdiť. Vďaka neustále aktualizovaným OpenStreetMaps budete mať vždy aktuálne podklady. Detekcia rýchlostných radarov a upozorňovania na prekročenie rýchlosti vás zase ochráni pred hrozbou pokuty.

Handsfree

Telefonovanie za jazdy je nebezpečne a býva častou príčinou nehôd. Preto je tu zabudované rozhranie bluetooth. Počas hovorov budete mať ruky voľné a telefón môžete mať pokojne vo vrecku. Do zrkadla môžete nahrať telefónny zoznam a nechýba prehľad posledných hovorov.

Pod dozorom

Neodmysliteľnou súčasťou inteligentného systému Android je dnes už aj GPS. Okrem spomínaného GPS sa tiež hodí pre dokonalý monitoring firemných automobilov. Nechcete platiť vysoké sumy za špecializované aplikácie na sledovanie? Vďaka aplikácii GPS Tracker môžete mať pohyb vozidla neustále pod kontrolou.

Doplňujúce informácie:

Uhol záberu:
120°

Rozlíšenie videa:
Predná kamera: 1 920 × 1 080 - interpolované pri 30 fps, 1 280 × 720 pri 30 fps
Zadná kamera: 1 280 × 720 pri 30 fps

Operačný systém:
Android 4.4 KitKat

Pamäť:
16 GB

Operačná pamäť:
1 GB DDR3 667 MHz

Parametre a špecifikácia

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Uhlopriečka displeja
4,3" Hotovo!
Funkcie
Akumulátorové napájanie, GPS Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!

Hlavný

Uhlopriečka displeja
4,3" Hotovo!

Typ a funkcie

Funkcie
Akumulátorové napájanie, GPS Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jak náročná je instalace kamery (kabeláž rozvody)díky za info

uz se na ni tesim, kdy bude skladem?

dá se kamera lehce odebrat, nenechávat ve vozidle ?

Prosím, zajímalo by mě, zda plánujete přidání dalších zrcátkových kamer+zpětné kamery. Jde mi o nižší cenovou kategorii. Nevěděl jsem kam tento dotaz napsat? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, aktualizace map je bezplatná a pokud ano, jak dlouho?

aké celkové rozmery ma zrkadlo autokamery a aké rozmery ma plocha, ktorou sa dotýka pôvodného zrkadla v aute / t.j. bez časti kde je umiestnená kamera. Zadná kamera sa dáva za zadné sklo alebo musí byť pripevnená zvonku.

Dobrý den, co všechno je příslušenstvím kamery? (GPS modul, zadní kamera, SD karta?) Funguje i bez SD karty na vnitřní paměť? Děkuji

Chcela by som sa opýtať či je predná kamera dostatočne silná na to aby prečítala ŠPZ autá aj v noci

dobrý den,da se sehnat jiny manual než je přiložen k výrobku??ten je ne nic,diky

dobrý den , navigace je v českém jazyce ? a jak je to s aktualizacemi ?

12
Diskusia a poradňa k LAMAX Drive S5 Navi+
Príslušenstvo pre LAMAX Drive S5 Navi+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Drive S5 Navi+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Drive S5 Navi+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Drive S5 Navi+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX meghajtó S5 Navi +.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií