Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 PET

Low Profile Tire Brush

Zobraziť katalóg
Low Profile Tire Brush
Kefa na nízkoprofilové pneumatiky, pevná nylonová vlákna pro efektivní odstranění špíny, tvarovaná rukojeť
Kód:  Moto07870 Produktové číslo:  HT-WWBN

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Low Profile Tire Brush Predaj skončil

Low Profile Tire Brush

Ak máte svoje vozidlo opatrené nízkoprofilovými pneumatikami a potrpíte si na ich čistotu a lesk, v tom prípade musíte mať túto jedinečnú kefu na ich čistenie. Low Profile Tire Brush je určená presne na tieto účely a je obdarená veľkým množstvom pevných nylonových vlákien, ktoré krásne preniknú hlboko do štruktúry pneumatiky a odstránia tak aj tie najodolnejšie nečistoty, mastnoty či zvyšky skôr aplikovaných leskov. Dosiahnete tak oveľa dlhšej životnosti a trvanlivosti lesku na pneumatikách. Dobre tvarovaná rukoväť potom uľahčí celkovú prácu a zaistí maximálnu efektivitu.

Kľúčové vlastnosti kefy na pneumatiky

  • Kvalitná kefa na nízkoprofilové pneumatiky
  • Množstvo pevných nylonových vlákien na efektívne odstránenie špiny
  • Dobre tvarovaná rukoväť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Low Profile Tire Brush. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Low Profile Tire Brush.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií