Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Magnetické nosiče lyží

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Magnetické nosiče lyží slúžia na prepravu zimného vybavenia na streche automobilu (musí byť kovová). K nej sa upevňujú pomocou magnetov, pričom ich možno zabezpečiť aj popruhom. Oproti nosičom na záhradku sa ľahšie montujú a nie je k nim potrebné dokupovať priečniky. Nevýhodou je nižšia kapacita nosičov.

Pokračovať

Na čo sa pri výbere magnetických nosičov lyží zamerať

Kapacita

  • Spravidla si poradia s 2 pármi zjazdových alebo bežeckých lyží.
  • Väčšina modelov neumožňuje uchytenie snowboardu.

Užitočné funkcie

  • Uzamykanie – uzamknutím výklopných ramien nosičov zabezpečíte prevážané vybavenie pred krádežou.

Vkladanie lyží a bežiek do magnetických nosičov

Po odklopení horných ramien vložte vybavenie do nosičov a zaklapnite. Kvôli aerodynamickému odporu vkladajte lyže a bežky tak, aby ich špičky smerovali dozadu. V opačnom prípade môže vybavenie na streche vibrovať. Pred jazdou sa tiež vždy uistite, že lyže alebo bežky držia v nosiči pevne.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
4,4
MENABO HIMALAYA
Nosič lyží na 2 páry, zamknuteľný, magnetické upevnenie, materiál: železo
106,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AUPR4088
4,4
MENABO HIMALAYA
Nosič lyží na 2 páry, zamknuteľný, magnetické upevnenie, materiál: železo
90,90 €
Použité
Objednávací kód: AUPR4088
zimné športyNosiče lyží ušetria miesto v aute Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží?
Lyže a snowboard môžete ľahko prevážať pomocou nosiča na záhradku. Ten ponúkne lacnejšiu cenovú alternatívu strešných boxov. Nosiče na záhradku sa upevňujú na hagusy a priečniky. Na čo si dať pri výbere pozor?
V dnešnom záverečnom diele nášho cestovateľského seriálu sa pozrieme do francúzskych a švajčiarskych Álp. Už tradične si povieme, ako sa do týchto miest čo najlepšie dostať, aké sú špecifiká tamojšej legislatívy a kde si najlepšie zalyžovať!
reflexné páskyNepodceňujte reflexné prvky, môžu zachrániť život Reflexné prvky sú niekedy podceňovanou výbavou, za zníženej viditeľnosti sú však neoceniteľné. Za tmy aj za hustého sneženia ste s nimi pre vodiča oveľa viditeľnejší, takže značne prispievajú k vašej bezpečnosti. Aké reflexné prvky existujú a aké sú pravidlá ich...
V dnešnom diele navštívime malebné Beskydy. Vyzdvihneme nielen tie najlepšie lyžiarske strediská, ale aj poradíme ideálnu trasu, ako sa do Beskýd dopraviť autom. V závere priložíme pár tipov, kde si urobiť zastávku počas cesty aj pobytu.
Prinášame vám podrobné informácie, ako sa čo najpohodlnejšie dopraviť autom do Krkonôš a Jizerských hôr. Poradíme vám, akú zvoliť trasu a kde cestou dávať pozor na policajné hliadky či plánované uzávierky. Tiež ponúkneme niekoľko zaujímavých voľnočasových tipov.
Viac článkov Všetky články

Magnetické nosiče lyží

V kategórii Magnetické nosiče lyží máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Magnetické nosiče lyží – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné magnetické nosiče lyží Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie magnetické nosiče lyží Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie magnetické nosiče lyží Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii magnetické nosiče lyží recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií