Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MARIMEX POPULAR 3001 L

Zobraziť katalóg
MARIMEX POPULAR 3001 L
Infrasauna – pre 2 osoby, z kanadského jedľovca, príkon 2.1kW, 8×karbónový ohrievač, možnosť rádia a Mp3, vnútorné osvetlenie, ionizátor, skryté spojenie stien, rozmery vonkajšie (š×h×v) 1200×1050×1900mm, hmotnosť 132kg
Kód:  MAR009b Produktové číslo:  11105612 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MARIMEX POPULAR 3001 L

Infrasauna Marimex POPULAR 3001 L ponúkne dostatok miesta pre 2 osoby

Vychutnajte si romantické saunovanie vo dvojici a doprajte si príjemný relax aj blahodarné účinky na zdravie. S infrasaunou POPULAR 3001 L českej firmy Marimex výrazne ušetríte oproti bežným saunám a jej štýlový dizajn zapadne prakticky do akéhokoľvek interiéru. Vďaka kompaktným rozmerom si ju môžete zaobstarať nielen do rodinného domu, ale aj do priestrannejšieho bytu. Hlavná časť infrasauny je vyrobená z kvalitného dreva, konkrétne odolného hemlock z kanadského jedľovca. Dvere s dymovým sklom vám ponúknu dokonalý výhľad do okolia sauny a bonusom výbavy je ionizátor a rádio s MP3 prehrávačom. V infrasaune Marimex POPULAR 3001 L nájdete aj nový ovládací panel s možnosťou 2-zónového ovládania ohrievačov.

Marimex POPULAR 3001 L

Systém 3S

Vďaka novému systému pripevnenia a spojenia stien nie sú už potrebné žiadne kovové pracky. Systém 3S rieši spojenie stien pomocou bajonetov, alebo skrutiek. Sauna tak pôsobí omnoho elegantnejšie.

Marimex POPULAR 3001 L

Intensity control

Pre väčší komfort pri infrasaunovaní je táto sauna vybavená zónovým ovládaním, vďaka ktorému môžete pohodlne nastaviť 9 rôznych variantov intenzity zahrievania ohrievačov.



Marimex POPULAR 3001 L

8 karbónových ohrievačov s dlhou životnosťou

Vnútri infrasauny Marimex POPULAR 3001 L je rozmiestnených 8 karbónových ohrievačov, samozrejmosťou je vstavané podlahové vykurovacie teleso. Tieto karbónové žiariče na rozdiel od iných typov tvoria tenké pásy, ktoré dokážu vyvinúť povrchovú teplotu 70 – 170 °C. Karbónové žiariče všeobecne dosahujú maximálnu teplotu pomalšie, zato však vynikajú dlhšou životnosťou. Pri pravidelnom saunovaní 3× týždenne by mali vydržať až 90 rokov. Infračervené svetlo preniká hlboko do ľudského tkaniva, vďaka čomu nepotrebujete saunovaciu procedúru opakovať v niekoľkých cykloch za sebou ako u fínskej sauny.



Podporte svoju vitalitu s infrasaunou Marimex POPULAR 3001 L

Pravidelný pobyt v infrasaune pozitívne ovplyvňuje ľudské zdravie a navodzuje psychickú pohodu, pocit uvoľnenia a relaxácie. Saunovanie znižuje bolesť a svalový spazmus, predchádza stuhnutosti kĺbov, zvyšuje prekrvenie, pôsobí protizápalovo a posilňuje kardiovaskulárnu kondíciu. Infrasauny je možné používať aj v prípadoch, keď vám zdravotný stav nedovoľuje použiť tradičné sauny. Dokonca sú natoľko bezpečné, že sa ich technológia využíva aj v detských inkubátoroch.

Marimex POPULAR 3001 L


Marimex POPULAR 3001 L

Nízka spotreba infrasauny Marimex POPULAR 3001 L

U infrasauny Marimex POPULAR 3001 L oceníte jej výrazne úspornejšiu prevádzku v porovnaní s klasickými saunami, a to vďaka nižšej prevádzkovej teplote. Prednosťou infračerveného žiarenia je, že preniká hlboko do tkaniva, preto nemusíte saunovaciu procedúru opakovať ako u fínskej sauny.


Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb
2 Hotovo!

Príkon

Príkon
2 050 W Hotovo!

Balenie

Hĺbka
105 cm Hotovo!
Hmotnosť
132 kg Hotovo!
Šírka
120 cm Hotovo!
Výška
190 cm Hotovo!

Typ príslušenstva

Typ príslušenstva
Opierka hlavy Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem, smontoval jsem, po 2 měsícich nad předními topidly černé skvrny. Oddělal jsem kryt, nad přípoji topných těles zuhelnatělě dřevo. Konstrukčně nezvládnuté. Chybí tepelná izolace.

Diskusia a poradňa k MARIMEX POPULAR 3001 L
Príslušenstvo pre MARIMEX POPULAR 3001 L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marimex POPULAR 3001 L.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií