Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kliešte – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Gerber
(1)
Victorinox
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné kliešte. Cenových hitov v kategórii kliešte máme v súčasnej dobe 2. Hľadáte najlacnejší kliešte? Potom sa pozrite do kategórie lacné kliešte.
2 položky
5,0
Gerber Truss Multi-tool s puzdrom
Multitool 17 funkcií, dĺžka nástroja 11 cm, hmotnosť 248g
Cenová bomba
76 € Ušetríte 12,95 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTGer1120a
Victorinox Classic SD Alox Limited Edition 2024 Terra Brown
Multitool 5 funkcií, dĺžka nástroja 5.8 cm, hmotnosť 200g
Zľavnené -26 %
34,90 € 46,90 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 24. 4. 2024
Objednávací kód: SPTvict092

Kliešte – cenové bomby, akcie

mobilyS návodmi a náradím od iFixit si sami opravíte mobil, počítač aj hernú konzolu iFixit, to je služba, databáza aj komunita zároveň. Používatelia majú prístup k tisíckam návodov a pracovných postupov na opravu širokej škály elektroniky – a to vrátane mobilných telefónov, tabletov alebo osobných počítačov. Okrem dostupných návodov, ktoré sú zadarmo,...
Potrebujete k sebe spojiť dva diely plechu inak ako zváraním? Riešením je spojenie nitom! Áno, táto obstarožná technológia spájania materiálov sa stále využíva najmä pre špecifické technické účely, ale rovnako ľahko môžete nitovať aj u vás doma. Prečítajte si v našom...
Že ste ešte nevideli špeciálne náradie pre ženy? Tak to ste sa asi zatiaľ nestretli s kolekciou náradia Extol Lady. Nielen po dizajnovej stránke, ale aj z hľadiska ergonómie je to produkt, ktorý nemá obdobu. Poďme sa naň pozrieť bližšie.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií