AD homeoffice AD homeoffice

Maxi-Cosi Pebble 2016 - Black Raven

Zobraziť katalóg
Maxi-Cosi Pebble 2016 - Black Raven
Autosedačka pre deti od 0 kg do 13 kg, maximálnu ochranu dieťaťa zabezpečuje upevnenie do auta s využitím systému IsoFix a unikátna technológia ochrany hlavy AirProtect, čierna
Kód:  FOB352 Produktové číslo:  8712930094968
Maxi-Cosi Pebble 2016 - Black Raven Predaj skončil

Maxi-Cosi Pebble 2016 - Black Raven

 

Autosedačka je vybavená technológiami, vďaka ktorým bude vaše dieťa vždy dokonale chránené. Výškovo nastaviteľná opierka hlavy zaručuje, že dieťa bude mať hlavu vždy v optimálnej a bezpečnej polohe. Systém bočnej ochrany zasa zväčšuje ochranu dieťaťa v prípade bočného nárazu. Určite oceníte, že a utosedačka dokáže rásť s dieťaťom od cca 4 rokov. Použiť sa dá pre deti od 15 do 36 kg. Okrem výšky možno upraviť aj jej šírku, čo je praktické najmä v zimnom období, keď deti majú na sebe silnejšie vrstvy oblečenia. Poťah autosedačky je možné jednoducho zložiť a vyprať v práčke podľa pokynov výrobcu.

Autosedačka sa pripevňuje pomocou jednoduchého systému IsoFix, ktorý pomáha spoľahlivým prepojením sedačky s vozidlom znížiť riziko zranenia detí. Normované kotevné body systému ISOFIX sú na krajných zadných sedadlách. Súčasťou voliteľnej výbavy môžu byť kotevné body ISOFIX aj pre sedadlo predného spolujazdca, avšak len pre tie modely, pri ktorých je možné deaktivovať airbagy na strane spolujazdca. Systém je používaný od septembra 2002. Ak máte staršie auto, možno sedačku samozrejme uchytiť klasickým bezpečnostným pásom.

Bezpečnosť dieťaťa je zaručená vďaka technológii AirProtect, ktorá je zabudovaná do oblasti hlavy. Umiestnenie technológie AirProtect na autosedačke odkláňa sily pôsobiace pri bočnom náraze smerom od detskej hlavy.Vďaka postupnému uvoľňovaniu vzduchu z perforovaného obalu chráni dieťa počas bočného nárazu. Pena vnútri udržuje obal stále nafúknutý, ktorý je na dotyk mäkký a dieťaťu zaisťuje pohodlné každodenné cestovanie. 

Autosedačka Maxi-Cosi je ľahká a ľahko prenosná z jedného automobilu do druhého. Myslite na bezpečnosť svojich detí pri cestovaní. Doprajte im pohodlie, komfort a zároveň dokonalú ochranu pri nehode. 

 

 

Špecifické vlastnosti:

  • nastaviteľné popruhy a opierka hlavy
  • polohovateľná
  • rastie s dieťaťom do výšky aj šírky
  • ochrana hlavy AirProtect
  • 3 bodový bezpečnostný pás v smere jazdy
  • použitia: od 15 do 36 kg váhy dieťaťa
  • rozmery: 83 x 48 x 46 cm
  • hmotnosť sedačky: 6,6 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Maxi-Cosi Pebble 2016 - Black Raven
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxi-Cosi Pebble 2016 - Black Raven.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií