Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

MEVA Relax TB02007 + regulátor s hadicou

Zobraziť katalóg
MEVA Relax TB02007 + regulátor s hadicou
4,3 28 hodnotení
Plynové kachle – 4.2kW, PB, na vykurovanie miestností do 150m3, vhodné pre 10kg PB fľašu, súčasťou výrobku je regulátor tlaku a hadica
Kód:  PHT0045 Produktové číslo:  TB02007 Stránky výrobcu
MEVA Relax TB02007 + regulátor s hadicou Predaj skončil

MEVA Relax TB02007 + regulátor s hadicou

MEVA Relax TB02007 sú plynové kachle pre interné využitie, ktoré ponúkajú hneď tri možnosti výkonu. Kachle nemajú nijaký kábel, preto ich môžete umiestniť takmer do každej miestnosti. Do priehradky ohrievača sa veľmi ľahko nainštaluje plynová fľaša, ktorá nie je súčasťou balenia, a preto si ju musíte dokúpiť. Hmotnosť celej sústavy činí 14 kilogramov, a to bez fľaše s plynom. Ohrievač MEVA disponuje funkciou na stráženie nebezpečných spalín, aby sa predišlo poškodeniu či ublíženiu na zdraví. Tento ohrievač je úplne bezpečný a vhodný do bytov aj domov.

Kľúčové vlastnosti plynového ohrievača MEVA

  • Plynová pec so strážcom spalín
  • Kachle sú vhodné pre domáce využitie
  • Bezproblémový presun pomocou koliesok na spodnej strane ohrievača
  • Jednoduchá obsluha
  • Termopoistka
  • Tri polohy výkonu kachlí MEVA

Bezkáblová konštrukcia

Práca s týmto ohrievačom je naozaj jednoduchá, nemá nijaký kábel, teda s ním môžete kúriť aj v miestnostiach, kde nie je prívod elektrickej siete. Vo vnútri kachlí sa nachádza priestor na propán-butánovú fľašu. Pripojenie systému k fľaši je úplne jednoduché, k hlave fľaše sa pripojí iba hadica s bezpečnostným uzáverom a všetko je pripravené na použitie. Súčasťou tohto vykurovacieho systému je regulátor tlaku a hadice.

Jednoduchý presun a ovládanie ohrievača

Na spodnej strane ohrievača nájdete štvoricu koliesok smerujúcich na všetky strany na ľahký presun pece z miestnosti do inej miestnosti. Pre zapnutie ohrievača stačí nainštalovať plynovú fľašu a otočiť gombíkom pre automatické zapálenie plynu. Kachle MEVA disponujú hneď niekoľkými poistkami, pri aktivácii ktorých sa celý systém vypne, aby sa predišlo úrazu či poškodeniu prístroja. Medzi tieto poistky patrí tepelný snímač a strážca spalín. Ak sa kachle prevrátia, tiež sa samé vypnú.


Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača
Plynový Hotovo!
Materiál
Plech Hotovo!
Funkcie
Termostat, Regulátor tlaku, Regulátor hadice Hotovo!
Vyhreje miestnosť
150 m3 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Plynový Hotovo!

Materiál

Materiál
Plech Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Termostat, Regulátor tlaku, Regulátor hadice Hotovo!

Vykurovacia schopnosť

Vyhreje miestnosť
150 m3 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
70 cm Hotovo!
Šírka
41 cm Hotovo!
Hĺbka
44 cm Hotovo!

Výkon

Vykurovací výkon
4,2 kW Hotovo!

Zapaľovanie

Zapaľovanie
Piezo Hotovo!

Typ plynu

Typ plynu
PB Hotovo!
Spotreba plynu
0,31 kg/hod Hotovo!
Plynová fľaša
10kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den , zakupil som si kahle asi pred rokom , dungovali perfaktne ale teraz na jar som ich uz nerozbehol,privody zkontrolovane aj nova-plna flasa ,nachvilu sa rozhori plamen ale pochvili zhasne ,ako sa to da reklamovat?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je připojovací rozměr pro hadici na zařízení. Eventuálně je dostačující i technický list či výkres. Děkuji za informaci

Den dobrý, měl bych dotaz, dá se to připojit na tyhle rychlospojky od tomegas: Odkaz do neznáma Nechce se mi to furtinky šroubovat, Děkuji za odpověď, radu, ..

Dobrý den, mohu se zeptat, jak je dlouhá hadice k topení? Děkuji.

Dobrý den, právě jsem zakoupil tyto kamna a nejdou spustit. Jakmile pustím ovládací kolečko, kamna zhasnou. Možná je vadná teplotní pojistka? Děkuji za odpověď.

Prosím Vás o informáciu.Spotreba sa udáva pri Max stupni ohrevu?

Dobrý den, dají se kamna použít na temperovaní (nepřetržitý provoz na malou teplotu) větší místnosti ? Konkrétně na vysušení omítek?

Prosím Vás može sa používať iba čisto Propán,alebo musí byt Propán-butánová flaša? Ďakujem

Dobrý deň, mám tento istý problem, kachle sa mi po 1,5h plného výkonu samé vypnú, no tie keramucké ohrievace ani nie sú úplne rozžeravené a ani miestnosť nie je dostatočne vykúrená. A keď mám vyvetrat, aby znova išli, tsk mám opäť zimu. Je v poriadku, ak sa úplne nerozžeravia? Nemam dosť teplo aby som vykon znížila a to mám miestnisť 4x4m. To sa mi nezdá. Ďakujem za každú odpoveď.

Dobrý den,koupil jsem si u vás uz druhý tyto kamna na plyn vše jsem zapojil tak jak to má být a když to zapnu na maximum tak to po 1hodině a 30 minut zhasne a potom když to chci nastartovat tak musím mít to černé tlačítko zmačknutí a jakmile ho pustit tak to zase zhasne tak jsem se chtěl zeptat čím by to mohlo být?děkuji za odpověd

12
Diskusia a poradňa k MEVA Relax TB02007 + regulátor s hadicou
Príslušenstvo pre MEVA Relax TB02007 + regulátor s hadicou
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEVA Relax TB02007 + regulátor s hadicí.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií