Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MIO Combo 5207 Lifetime

Zobraziť katalóg
MIO Combo 5207 Lifetime
5 1 hodnotení
GPS navigácia so vstavanou kamerou na záznam udalostí pred vozidlom a doživotnou aktualizáciou máp, 5" LCD displej, G-senzor, automatické zapnutie, databázy radarov, IQRoutes, Learn Pro, slot pre microSD, 8GB microSD karta súčasťou balenia
89,52 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  PP302u5b Produktové číslo:  5413N5020033

MIO Combo 5207 Lifetime

MIO Combo 5207 Lifetime je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
vypnuté
Aktuální mapy
 

Aktuálne mapy

Môžete tak mať k dispozíciinajaktuálnejšie mapy celej Európy po dobu životnosti vášho prístroja Mio, a to maximálne 4 krát za rok. Vďaka aktuálnym informáciám vás na cestách už len tak niečo neprekvapí.

vypnuté
Snadné parkování
 

Parkovanie

Navigácia Mio bola navrhnutá tak, aby umožňovala ešte jednoduchšie nájdenie parkovacích miest. Nová funkcia Parkovací asistent automaticky zobrazuje zoznam parkovísk, keď sa priblížite do vzdialenosti 1 km od cieľa.

vypnuté
Záznam v HD kvalitě
 

HD záznam

Navigácia Combo 5207 Lifetime pridáva do svojho repertoáru aj vstavanú záznamovú kameru. Vysoko kvalitný záznam prebieha v 720p pri 30 FPS a samozrejme v obľúbenom formáte H.264.

vypnuté
Luxus mezi navigacemi
 

Luxus medzi navigáciami aj s nabíjačkou, držiakom a 8 GB microSD

Navigácia nabitá praktickými funkciami a dodávaná s doživotnou aktualizáciou máp, takže vás nikdy nezastihnú zmeny cestnej siete. Neomylne vás zavedie do zvolenej ulice a na konkrétnu adresu. Dostaňte sa čo najľahšie do cieľa. Napíšte kľúčové slová a navigácia ponúkne všetky nájdené výsledky. Parkovací asistent automaticky ukáže zoznam parkovísk v okolí 1 km od vášho cieľa, takže nemusíte premýšľať, kde zaparkujete.


Plánovač výletov

Combo 5207 Lifetime prichádza s výkonným plánovačom výletov autom, ktorý vám umožní plánovať výlety z pohodlia domova prostredníctvom počítača a MioMore Desktop. Výlet si môžete tiež naplánovať priamo na prístroji, kde je možné nastaviť viac bodov na trase, ich prioritu na optimalizáciu trasy a máte navyše možnosť využiť aj náhľadu trasy s jej simuláciou.

vypnuté
Plánovač výletů
 

Všetko na ľahkú orientáciu

Vďaka funkcii Lane Guidance budete pri odbočovaní vždy v správnom jazdnom pruhu, čo sa na súčasných rušných cestách určite hodí. Software Spirit tiež ponúka realistické a trojrozmerné zobrazenie križovatky aj s dôležitými dopravnými značkami, ktoré umožňuje ešte pred príjazdom k výjazdu či križovatke získať viac času na pochopenie situácie pred vami.

vypnuté
Nový přístup k jízdním pruhům a křižovatkám
 

vypnuté
Kamera pozná kolizi
 

Kamera spozná kolíziu

V momente, keď 3-osový snímač preťaženia (senzor G) zaznamená zmenu v pohybe, kamera MiVue okamžite uloží záznam tejto udalosti. G senzor pracuje i pri nahrávaní. Zaznamenáva smer jazdy vo forme grafu. Vďaka tomu sa dá zistiť, odkiaľ prišiel náraz a ako k nemu došlo.

vypnuté
Chytré trasy
 

Inteligentné trasy

Inteligentné rozhranie IQ Routes zbiera reálne informácie o prevádzke od ostatných vodičov a optimalizuje na základe týchto informácií vašu trasu. V kolóne na diaľnici predsa nechcete strácať svoj čas.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
Auto Hotovo!
Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vestavěná kamera pro záznam událostí před vozidlem je automaticky v provozu při zapnutí samotné navigace, tudíž automaticky nahrává záznam i při navádění k cíli nebo se musí kamera samostatně mechanicky zapnout? Je doufám samozřejmé, že může navigace jak navádět, tak přitom i pořizovat záznam, je to tak? Díky za odpověď. Samek

Príslušenstvo pre MIO Combo 5207 Lifetime
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií