Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MIO MiVue 528

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 528
4,7 7 hodnotení
Kamera do auta širokouhlý objektív s rozsahom 130°, Full HD (1080p), svetelnosť objektívu 1.8F, 2,4" displej, G senzor, režim nahrávania udalostí, snímač pohybu, v balení otočný držiak, nabíjačka do auta
Kód:  PP303f Produktové číslo:  5415N4670024

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 528

Vypnuté
Širokoúhlý objektiv

Veľká šírka záberu

Kamera má širokouhlý objektív s rozsahom 130° bez mŕtveho uhla. Je teda veľmi pravdepodobné, že neprídete o žiadne dôležité zábery z dopravných nehôd či iných udalostí.

Vypnuté
Full HD

Kvalita 1080p

Kamera vyhotovuje videá vo Full HD rozlíšení, ktoré sú komprimované pomocou technológie H.264 s vysokou kvalitou obrazu, ale pri zachovaní relatívne malej veľkosti súboru.

Vypnuté
Startuje automaticky

Automatický štart

Vďaka snímaču pohybu sa pri akejkoľvek zmene kamera MiVue automaticky zapne a začne nahrávať, aj keď nie ste vo vozidle.

Vypnuté
Kamerka MiVue v akci

Váš očitý svedok pri cestovaní

Kamera MiVue 528 nahráva video a ďalšie informácie, ako je presná pozícia, smer, rýchlosť a miesto. Vďaka tomu tak získate detailné informácie o trase, ktorú ste s kamerou prešli. Navyše je možné trasu vďaka aplikácii MiVue zobraziť na Google mapách. Prehľadný displej s uhlopriečkou 2,4" je doplnený o ovládacie prvky v podobe klasických tlačidiel - odporcovia dotykových zariadení budú nadšení. Vďaka dodanému otočnému držiaku ľahko nasmerujete kameru na akékoľvek miesto. Súčasťou príslušenstva je aj nabíjačka do auta a prenosné puzdro.

MiVue Manager

Nasnímaný obrazový materiál je najlepšie pretiahnuť do počítača pod dozorom dodávanej aplikácie MiVue Maneger. Intuitívne ovládanie umožňuje prechádzať a prehrávať nahrané videá rôznou rýchlosťou. Takisto veľmi ľahko spojíte jednotlivé videá do dlhšieho celku. Všetko je navyše možné rovno sprístupniť na sociálnych sieťach (YouTube alebo Facebook).

Vypnuté
MiVue Manager

Vypnuté
Umí i fotit

Režim fotografovania

Pri drobnej nehode bude nutné zaobstarať obrazový materiál aj v podobe fotografií. Pre Mio MiVue 518 to nebude žiadny problém. Vďaka vstavanej batérii stačí zariadenie vybrať z držiaka a zaobstarať potrebné zábery.

Vypnuté
Vestavěný senzor rozpozná kolizi

Kamera spozná kolíziu

V momente, keď 3-osový snímač preťaženia (senzor G) zaznamená zmenu v pohybe, kamera MiVue okamžite uloží záznam tejto udalosti. G senzor pracuje aj pri nahrávaní. Zaznamenáva smer jazdy vo forme grafu. Vďaka tomu možno zistiť, odkiaľ prišiel náraz a ako k nemu došlo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO MiVue 528 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 528. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO 528 MiVue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO 528 MiVue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 528.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií