Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MIO MiVue 538 Deluxe

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 538 Deluxe
4,4 16 hodnotení
Kamera do auta do auta s integrovanou GPS a doživotnou aktualizáciou vstavané databázy radarov, širokouhlý objektív s rozsahom 130 °, Full HD (1080p), svetelnosť objektívu 1.8F, 2.4 "displej, G senzor, režim nahrávania udalostí, snímač pohybu, v balení otočný držiak, nabíjačka do auta, 8GB MicroSD karta
Kód:  PP303f4 Produktové číslo:  5415N4670022

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 538 Deluxe

MiVue 538 zaznamená vašu jazdu do skvele viditeľného Full HD videa a pridá k nim GPS s doživotnou aktualizáciou databázy radarov a údaje synchronizovateľné s Google mapami . Dostanete prehľad o rýchlostiach a presné pozíciu pre rekonštrukciu trasy. Oproti lacným kamerám má kvalitnejší obraz, a v prípade potreby možno ľahko v urobenom videu nájsť požadovanú sekvenciu aj identifikovať ŠPZ vozidiel. Je vhodná pre vodičov z povolania, pracovníkov bezpečnostných zložiek, bezpečnostných agentúr, ale aj pre milovníkov adrenalínu za volantom, závodného jazdca a automobilových fanúšikov, ktorí požadujú dobrú možnú viditeľnosť. Navyše vás informuje pri priblížení k známemu radaru.

To im bezozbytku splní snímací systém s prvkami na vysokej úrovni. Obraz prechádza skleneným objektívom s úžasnou svetelnosťou (f/1,8) bude minimálne poznačený zmenami a hlavne stratou dôležitého svetla privedeného na snímací čip. Vďaka tomu budú záznamy aj za horších svetelných podmienok dobre viditeľné detaily , Lebo nedosiahnu vysokej úrovne šumu, čo je dobre vidieť v priložených videách urobených touto kamerou. Kameru je možné v prípade potreby vybrať a zaobstarať fotografie nehody alebo akejkoľvek udalosti. Pre tieto prípady má napájanie vstavaná batéria.

Model má veľmi jednoduchú inštaláciu a obsluhu a vďaka 2,4 "displeju rýchlo nastavíte požadovanú funkciu. Na displeji môžete tiež priebežne kontrolovať aktuálny priebeh záznamu. Prehľadné menu kamery umožňuje nastaviť rôzne parametre. 3osý G senzor v prípade preťaženia zabezpečia okamžité uloženie význačné udalosti . Vďaka snímaču pohybu detekuje, čo sa pred ňou deje, automaticky sa zapne a začne nahrávať , Aj keď nie ste vo vozidle. Zaujímavosťou je aplikácia MiVue Manager s intuitívnym rozhraním pre prezeranie záznamov sa synchronizovanými dátami z G senzoru . Uľahčí aj organizáciu videí podľa dátumu a typu, takže vždy ľahko zobrazíte hľadanú jazdu.

Parametre a špecifikácie:

Snímanie:
Full HD 30 fps
Svetelnosť objektívu: F1, 8
Šošovka kamery: 6x sklenená
Uhol nahrávania: 130 °

Ostatné:
Auto zapínanie/záznam
Parkovací mód
Záznam nehody
G-senzor
Záznam zvuku
Vstavaná GPS
Upozornenie na radary:
Výstup HDMI

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!
Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
GPS Hotovo!

Hlavný

Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Profesionálny Hotovo!
Funkcie
GPS Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bohužel nenašel jsem kompletní parametry k MioVue 538De Luxe Chybí údaj o kapacitě baterie, a chybí údaj velikosti čipu v Mb při ftografování

Dobrý den nemohu najít rozdíl mezi touto kamerkou (tato kamerka má v balení ješte 8GB karta) a touto https://www.alza.cz/hobby/mio-mivue-518-d4421755.htm?catid=18852592 prosím poradtě mi

Diskusia a poradňa k MIO MiVue 538 Deluxe
Príslušenstvo pre MIO MiVue 538 Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 538 Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue 538 Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue 538 Deluxe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 538 Deluxe.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií