Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MIO MiVue 658 Touch Wifi

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 658 Touch Wifi
4,3 12 hodnotení
Kamera do auta - GPS záznam, 2,7" dotykový displej, 2304x1296 pix, svetelnosť optiky F1.8, pozorovací uhol 150°, 3-osový G-Sensor, otočný úchytný systém, režim fotografovania, integrovaný modul WiFi
Kód:  PP306w Produktové číslo:  5415N4840018

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 658 Touch Wifi

Vypnuté
Širokoúhlý objektiv

Veľká šírka záberu

Kamera má širokouhlý objektív s rozsahom 150° bez mŕtveho uhla. Je teda veľmi pravdepodobné, že neprídete o žiadne dôležité zábery z dopravných nehôd či iných udalostí.

Vypnuté
Extreme HD

Extreme HD

Táto kamera vyhotovuje videá v rozlíšení 2 304 × 1 296 pri 30 FPS, ktoré sú komprimované pomocou technológie H.264 s vysokou kvalitou obrazu, ale pri zachovaní relatívne malej veľkosti súboru.

Vypnuté
WiFi

Integrovaná WiFi

MiVue 658 má vo svojej výbave bezdrôtovú technológiu WiFi. Úplne jednoducho sa tak podeľte o svoje zážitky z ciest so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

Vypnuté
MIO MiVue 658 Touch

Váš očitý svedok pri cestovaní

Podarená kamera Mio ukladá každú vašu jazdu a záznam potom môžete použiť ako dôkaz v prípade nehody. Tiež je plne uznateľný aj v rokovaní s poisťovňou o zodpovednosti za nehodu - neplaťte neoprávnené finančné náklady a chráňte si svoje bonusy. Kamera MiVue 658 Touch WiFi sa pýši naozaj jednoduchým, intuitívnym a príjemným ovládaním, ktoré kombinuje s 2,7-palcovým dotykovým displejom.

Nechýba ani integrovaná databáza rýchlostných radarov, ktorá je úplne zadarmo s aktualizáciou každý mesiac po celú dobu životnosti prístroja. S neprimeranou rýchlosťou vám bude pomáhať aj rýchlostný alarm, ktorý vás vždy zvukovo upozorní, ak prekročíte povolenú rýchlosť.

MiVue Manager

Nasnímaný obrazový materiál je najlepšie pretiahnuť do počítača pod dozorom dodávanej aplikácie MiVue Manager. Intuitívne ovládanie umožňuje prechádzať a prehrávať nahrané videá rôznou rýchlosťou. Takisto veľmi ľahko spojíte jednotlivé videá do dlhšieho celku. Všetko je navyše možné rovno sprístupniť na sociálnych sieťach (YouTube alebo Facebook).

Vypnuté
MiVue Manager

Vypnuté
Umí i fotit

Režim fotografovania

Pri drobnej nehode bude nutné zaobstarať obrazový materiál aj v podobe fotografií. Pre Mio MiVue 658 Touch WiFi to nebude žiadny problém. Vďaka vstavanej batérii stačí zariadenie vybrať z držiaka a zaobstarať potrebné zábery.

Vypnuté
Vestavěný senzor rozpozná kolizi

Kamera spozná kolíziu

V momente, keď trojosový snímač preťaženia (senzor G) zaznamená zmenu v pohybe, kamera MiVue okamžite uloží záznam tejto udalosti. G senzor pracuje aj pri nahrávaní. Zaznamenáva smer jazdy vo forme grafu. Vďaka tomu možno zistiť, odkiaľ prišiel náraz a ako k nemu došlo.

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,3 cm Hotovo!
Výška
9,4 cm Hotovo!
Hĺbka
7,5 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
150 ° Hotovo!
Svetelnosť objektívu
f/1,8 Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jiz vlasnim tuto kameru druhym rokem a rad bych prikoupil zadni A20 nebo A20+ , nikde jsem se ale nedocetl zda to lze sparovat a jak jento slozite na zapojeni. Tim zapojenim myslim el. A mini usb. Diky za odpoved.

Dobrý den, chci se zeptat. Nahrává tato kamera automaticky do smyčky aniž bych musel mazat záznam nebo jak to funguje ?

Diskusia a poradňa k MIO MiVue 658 Touch Wifi
Príslušenstvo pre MIO MiVue 658 Touch Wifi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 658 Touch Wifi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue 658 Touch Wifi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue 658 Touch Wifi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 658 Touch Wifi.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií