Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MIO MiVue 688

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 688
4,4 5 hodnotení
Kamera do auta - 2,7" displej s Full HD záznamom v 1080p/30fps, vysoko kvalitný objektív Sony, svetelnosť optiky F1.8, GPS záznam, širokouhlý záznam 150°, 3-osový G senzor, režim fotografovania, rýchlostný alarm, 1x microSD
Kód:  PP306t Produktové číslo:  5415N4890010

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue 688

vypnuté
Širokoúhlý objektiv
 

Veľká šírka záberu

Kamera má širokouhlý objektív s rozsahom 150°, bez mŕtveho uhla. Je teda veľmi pravdepodobné, že neprídete o žiadne dôležité zábery z dopravných nehôd či iných udalostí.

vypnuté
Full HD
 

Kvalita 1080p

Kamera vyhotovuje videá vo Full HD rozlíšení, ktoré sú komprimované pomocou technológie H.264 s vysokou kvalitou obrazu, ale pri zachovaní relatívne malej veľkosti súboru.

vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

1× microSD

Nahrávané video v maximálnej kvalite samozrejme časom zaberie docela dosť miesta. Preto je pre vaše záznamy nachystaný jeden slot pre microSD kartu.

vypnuté
MIO MiVue 688
 

Váš očitý svedok pri cestovaní

Podarená kamera Mio ukladá každú vašu jazdu a záznam  môžete použiť ako dôkaz v prípade nehody. Tiež je plne uznateľný aj v rokovaní s poisťovňou o zodpovednosti za nehodu - neplaťte neoprávnené finančné nároky a chráňte si svoje bonusy. Kamera MiVue 688 sa chváli naozaj jednoduchým, intuitívnym a príjemným ovládaním, ktoré kombinuje s 2,7-palcovým displejom.


Jazdiť bezpečne a bez zbytočných pokút

Nechýba ani integrovaná databáza rýchlostných radarov, ktorá je úplne zadarmo s aktualizáciou každý mesiac po celú dobu životnosti prístroja. S neprimeranou rýchlosťou vám bude pomáhať tiež rýchlostný alarm, ktorý vás vždy zvukovo upozorní ak prekročíte povolenú rýchlosť.

vypnuté
Jezděte bezpečně
 

MiVue Manager

Nasnímaný obrazový materiál je najlepšie pretiahnuť do počítača pod dozorom dodávanej aplikácie MiVue Manager. Intuitívne ovládanie umožňuje prechádzať a prehrávať nahrané videá rôznou rýchlosťou. Tiež veľmi ľahko spojíte jednotlivé videá do dlhšieho celku. Všetko je možné navyše rovno zdieľať na sociálnych sieťach (YouTube alebo Facebook).

vypnuté
MiVue Manager
 

vypnuté
Umí i fotit
 

Režim Fotografovanie

Pri drobnej nehode bude potrebné zaobstarať obrazový materiál aj v podobe fotografií. Pre Mio MiVue 688 to nebude žiadny problém. Vďaka vstavanej batérii stačí zariadenie vybrať z držiaka a zaobstarať potrebné zábery.

vypnuté
Vestavěný senzor rozpozná kolizi
 

Kamera spozná kolíziu

V momente, keď trojosový snímač preťaženia (senzor G) zaznamená zmenu v pohybe, kamera MiVue okamžite uloží záznam tejto udalosti. G senzor pracuje i pri nahrávaní. Zaznamenáva smer jazdy vo forme grafu. Vďaka tomu sa dá zistiť, odkiaľ prišiel náraz a ako k nemu došlo.

 

Parametre a špecifikácia

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!
Obsah balenia
Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!
Podporované video formáty
H.264, MP4 Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Hlavný

Uhol záberu
150 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
USB Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o i formaci, zda je ke kameře dodávána zadní kamera nebo kterou lze ke kameře dokoupit..? Dále prosím o informaci, zda je 30 fps nebo 60 fps?

Dobrý den má kamera češtinu. Děkuji Fric

Diskusia a poradňa k MIO MiVue 688
Príslušenstvo pre MIO MiVue 688 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 688. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO 688 MiVue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO 688 MiVue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 688.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií