Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MIO MiVue 786 WiFi

Zobraziť katalóg
MIO MiVue 786 WiFi
3,8 10 hodnotení
Kamera do auta – uhol záberu 140°, 2,7" displej, asistenčný systém lane Assist, dotykové ovládanie a GPS, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 sn./s, stereo ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou microSD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát H.264 a Mov, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 240 mAh
Kód:  PP306y8 Produktové číslo:  5415N5680013 Stránky výrobcu

MIO MiVue 786 WiFi

MIO MiVue 786 WiFi, kvalitná záznamová kamera do auta

Jeden nikdy nevie, čo sa môže na ceste stať. Je preto dobré vybaviť si vozidlo záznamovou kamerou, pretože video môže napríklad v prípade kolízie alebo inej spornej situácie poslúžiť ako dôkaz. Vďaka veľkému displeju s dotykovým ovládaním vás nebude pri riadení nič rušiť a vy sa budete môcť plne venovať riadeniu. Kamera disponuje veľmi presnou detekciou mimoriadnych situácií. Vstavaná GPS navyše poskytne jasný prehľad o prejdených trasách. A ak sa budete chcieť deliť s priateľmi o svoje zážitky, kamera MIO MiVue disponuje priamou možnosťou vysielania videa na Facebook.


Záznamová kamera do auta MIO MiVue 786 WiFi

Kľúčové vlastnosti kamery MIO MiVue 786 WiFi

  • Kvalitný objektív Exmor umožní vysoko kvalitný záznam vo Full HD rozlíšení
  • Záznam na microSD karty až do kapacity 128 GB (20 hodín neprerušeného záznamu)
  • Širokouhlý objektív so záznamovým uhlom 140°
  • Snímač sleduje polohu kamery v troch osiach – vďaka tomu môže rýchlo reagovať na mimoriadne situácie
  • Presný záznam ciest pomocou GPS
  • Napájanie pomocou kábla alebo dobíjacej batérie

Bezpečné riadenie s kamerou MIO MiVue 786 WiFi

Systém ADAS (Advanced Driver Assistance System) vám bude pri riadení pomáhať hneď dvoma funkciami: varovanie pri opustení jazdného pruhu LDWS (Lane Departure Warning System) a varovanie pred čelným stretom FCWS (Forward Collision Warning System). Tieto dve funkcie pridávajú do zariadenia vysokú hodnotu z hľadiska bezpečnosti, pretože LDWS vás upozorní v prípade, že vychádzate vozidlom z jazdného pruhu, čím potenciálne zabráni priamemu stretu.


Záznamová kamera do auta MIO MiVue 786 WiFi, technológie

Funkcia Stop and Go

Inovatívne upozornenie pre prípad, kedy sa vozidlo pred vami začne pohybovať, ale vy nereagujete dostatočne rýchlo. Táto technológia pomáha vodičom zostať v pohotovosti na semaforoch alebo v dopravnej zápche a zvýšiť tak plynulosť a bezpečnosť premávky.


MiVue Manager

Ku kamere je dodávaný bezplatný softvér MiVue Manager, ktorý okrem prehrávania záznamov zvládne aj zobrazenie trás v Google mapách.

Záznamová kamera do auta MIO MiVue 786 WiFi, aplikácia

Elektronický spolujazdec

Kamera MiVue 786 je vybavená G senzorom, ktorý rýchlo reaguje na náhlu zmenu smeru jazdy a preťaženia. Integrovaný snímač zaznamenáva smer jazdy v troch osiach. Vďaka tomu je možné zistiť, odkiaľ prišiel náraz a ako k nemu došlo. V momente, keď G senzor zaznamená razantnú zmenu pohybu, kamera automaticky uloží záznamy o udalosti. A vďaka stále aktuálnej databáze radarov vás čaká bezproblémová jazda bez pokút.


Záznamová kamera do auta MIO MiVue 786 WiFi

Obsah balenia navigácie MIO MiVue 786 WiFi

  • Držiak s prísavkou na čelné sklo
  • Nabíjačka do vozidla
  • Úvodná príručka

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!
Obsah balenia
Používateľská príručka, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!
Vnútorná pamäť
0 MB (0 GB) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
100 g Hotovo!
Šírka
8,78 cm Hotovo!
Výška
5,25 cm Hotovo!
Hĺbka
3,19 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
140 ° Hotovo!
Svetelnosť objektívu
f/1,8 Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na Mio stránkách v odkaze podpory je možnost aktualizovat zařízení. V zařízení je nyní verze VS57.07.15.TE1WD.02 a rychlostní radary V58.0224.01.05. Pokud postupuji podle návodu dle těchto stránek, zastavím se u problému: dle návodu píší: ... a zapněte zařízení a volte YES pro aktualizaci. Jenomže při zapnutí zařízení se objeví NAFORMÁTUJTE KARTU SD a žádná aktualizace neproběhne... Co s tím?

Dobrý den, jde u této kamery vypnout funkci GPS nebo je tam tzv. natvrdo ??? Děkuji

Dobrý den, kamera je vybavena 240 mAh baterií pro delší výdrž. Po odpojení nabíječky se ovšem okamžitě vypne. Autokamera byla zakoupena před dvěma dny a dostatečně dlouho připojena k nabíječce.

Dobrý den, Mio MiVue 786 Wifi je možné připojit zadní kameru?

Dobrý den, jaké napájení má tato autokamera? Mini USB konektor?

Zdravím, umí kamera po zaplnění karty přepisovat automaticky staré záznamy? Nebo se po zaplnění karty přestane nahrávat?

Dobrý deň. Prosím Vás, je možné dokúpiť napájací kábel ku kamere MIO MiVue 786 WIFI a aká je jeho dĺžka? Ďakujem

Píšete, že kamera nahráva iba 1,3 a 5min. záznamy. Takže ak mám za sebou 1hod. jazdu počas ktorej bola kamera zapnutá, a následne si doma chcem na PC prehrať danú jazdu, tak budem mať k dispozícii len max. 5min. slučku ? Čo v prípade, že si chcem pozrieť nejakú konkrétnu situáciu z jazdy, kde mám pocit, že som spravil priestupok, a zrovna ten detail nebude na tom 5min. záznam.? Natača sa iba posledných 5min ? Ak áno tak to je ako pri Sygic app. ktorú mám v mobile a v podstate ju môžem použiť ako kameru. Ktorá kamera Mivue ma dlhšie videa resp. aké najdlhšie. ďakujem

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, proč kamera komunikuje stále v angličtině, když jsem nastavil český jazyk a proč nejde bez napájení z vozidla zapnout ? Jedná se o vadný výrobek ? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, Prečo pri stisnutí zamknutia videa pocas jazdy mi neulozi cele video ale len odkedy som nato klikol, neuzamkne cely slot musím zastaviť, nájsť ho a zamknut. Da sa to zmeniť?

123
Diskusia a poradňa k MIO MiVue 786 WiFi
Príslušenstvo pre MIO MiVue 786 WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 786 WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO MiVue 786 WiFi.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií