Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MIO MiVue Drive 60LM Lifetime

Zobraziť katalóg
MIO MiVue Drive 60LM Lifetime
3,4 5 hodnotení
GPS navigácia so vstavanou Full HD kamerou, 6.2" dotykový LCD 800x480, 44 krajín Európy, 2x micro SD (max.64GB), GPS, polohové čidlo, batéria 1100mAh, doživotná aktualizácia máp, databáza radarov, varovanie pri opustení jazdného pruhu alebo pred kolíziou
Kód:  PP302u5c3 Produktové číslo:  5262N5380027 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue Drive 60LM Lifetime

GPS navigácia, v kombinácii s integrovanou autokamerou predstavujú zariadenie, ktoré musíte mať nutne vo svojom aute. Doživotná aktualizácia máp, varovanie pri opustení jazdného pruhu alebo databázy radarov z nej robia skvelú navigáciu. Full HD kamera zase zaznamená najmenší detail pri jazde, vďaka čomu sa jej záznamy dajú skvele použiť ako dôkazový materiál.

Kľúčové vlastnosti

  • Doživotná aktualizácia máp aj umiestnenie radarov
  • 6,2'' dotykový LCD displej
  • Full HD kamera
  • Maximálna kapacita 64 GB
  • Bezpečnostné prvky LDWS a FCWS

Perfektná navigácia

MIO MiVue Drive 65LM vám pochopiteľne naplánuje najrýchlejšiu trasu, priamo na miesto určenia, ale vie toho oveľa viac. Bezpečné navigovanie aj v tuneloch, asistent pri výbere pruhu alebo napríklad automatické vyhľadanie voľného miesta, zabezpečuje úplný komfort pri jazde. Doživotná aktualizácia máp zaručuje, že budete mať vždy zaznamenané aj tie najnovšie zmeny na cestách a nebudete tak nikdy prekvapení. Systém LearnMePro sa učí vaše obvyklé cesty a navrhuje tak trasu priamo vám na mieru.

Úžasná kamera

Širokouhlá kamera so 140° zorným poľom a clonou F1.8, zaznamená najmenší detail. Je schopná zaznemanať Full HD rozlíšenie, 1080 pri 30 fps. Všetko samozrejme okamžite ukladá na micro SD karty, ktorých maximálna kapacita je 64 GB. Vďaka tejto kvalitnej optike môžete záznamy použiť aj pri súdoch, v prípade dopravnej nehody.

Bezpečnosť na prvom mieste

Toto zariadenie tiež myslí na bezpečnosť, a to hneď dvoma systémami. LDWS technológia pomocou kamery stráži, či ste náhodou nevybočili zo svojho jazdného pruhu a ak by sa tak stalo, hlasno vás upozorní. FCWS technológia zasa bráni čelnej zrážke.

Parametre a špecifikácia kamery:

Zorný uhol:
130°

Clona:
2,0

Rozlíšenie:
Full HD (1080 p)

Snímacia frekvencia:
30 fps

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
173,1 mm Hotovo!
Výška
101,5 mm Hotovo!
Hĺbka
18,7 mm Hotovo!
Hmotnosť
295 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
173,1 mm Hotovo!
Výška
101,5 mm Hotovo!
Hĺbka
18,7 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
295 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6,2" (15,75 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 Mpx Hotovo!
Výdrž batérie
0,42 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne objednat nahradnu bateriu. Dakujem

Dobrý deň, viete mi odporúčiť 64 gb kartu? Mám Samsung EVO plus 64gb kartu aj Kingston sdxc kartu 64 gb, a na všetkych sa vyskytli chybné video záznami. Mio odmieta reklamáciu, podľa nich chyba je v kartách, pričom oni odporúčili aj Kingstone kartu.

Dobry den, da sa k tejto navigacii pripojit zadna kamera a ked tak aky typ? Dakujem

Dobrý den, jak je to prosím právně s používáním kamery v rakousku ? Vím, že je tam kamera zakázaná. Existuje na objektiv nějaká krytka, abych mohl zaručit, že kamera nemůže natáčet.

dobry den chtel bych se zeptat jestli tato navigace je i pro nakladni auta? dekuji

Dobrý den. Umí tato navigace zobrazit moji polohu v souřadnicích? Pokud ano, v jakém formátu? Děkuji za odpověď.

Dobry den, je navigacia aj v slovenskom jazyku?

Dobrý den, kde prosím najdu produktový klíč k aktualizaci radarů ? v návodu je že na zadni straně manuálu nebo vzadu na obalu cd, ale nenašel jsem :( díky

Dobry den má aj funkciu bluetooth?

Dobrý den, je prosím propojitelná se systémem Ios? nastavení v anglickém jazyce? Jelikož je i s kamerou - instalaci do auta zvládnu sám? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k MIO MiVue Drive 60LM Lifetime
Príslušenstvo pre MIO MiVue Drive 60LM Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue Drive 60LM Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 60LM Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 60LM Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO meghajtó MiVue 60 LMA Élettartam.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií