AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

MIO MiVue Drive 65LM Lifetime

Zobraziť katalóg
MIO MiVue Drive 65LM Lifetime
3,8 10 hodnotení
GPS navigácia do auta, displej 6.2" s rozlíšením 800 × 480 Mpx, Bluetooth a Zabudovaná kamera, výdrž batérie 0.25 h, microSD max. 64GB, vnútorná pamäť 16 GB, Mapy ČR + Európa, Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Dotykový displej, Doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania čeština, angličtina
Kód:  PP302u5c4 Produktové číslo:  5262N5380035 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue Drive 65LM Lifetime


MIO MiVue Drive 65LM, navigácia so vstavanou kamerou

GPS navigácia MIO MiVue Drive 65LM ponúkne atraktívnu kombináciu s integrovanou HD autokamerou. Nemusíte sa tak vo svojom aute starať o dve rôzne zariadenia. Doživotná aktualizácia máp, varovanie pri opustení jazdného pruhu alebo databáza radarov robia z MIO MiVue Drive 65LM skvelú navigáciu, ktorá vám spríjemní jazdu. Extreme HD kamera zase zaznamená najmenší detail pri jazde, vďaka čomu sa jej záznamy dajú skvele použiť ako dôkazový materiál pri súdnom konaní.


GPS navigácia MIO MiVue Drive 65LM Lifetime spolu so vstavanou kamerou

Bezpečné navádzanie v tuneli & výber parkovania

MIO MiVue Drive 65LM vám pochopiteľne naplánuje najrýchlejšiu trasu priamo na miesto určenia, ale vie toho oveľa viac. Bezpečne vás bude navádzať pri jazde v tuneloch, výbere jazdného pruhu a pomôže aj s nájdením vhodného miesta na parkovanie. Doživotná aktualizácia máp zaručuje, že budete mať vždy zaznamenané aj tie najnovšie zmeny na cestách, a nebudete tak nikdy prekvapený. Systém LearnMePro sa učí vaše obvyklé cesty a navrhuje trasu priamo vám na mieru. Zároveň navigácia MiVue Drive online prijíma informácie o dopravnej situácii, na základe ktorých je vždy pripravená trasu zmeniť.

Zábery v Extreme HD rozlíšení

Širokouhlá kamera so 140° zorným poľom a svetelnosťou f/1,8 zachytí v záberoch každučký detail – MIO MiVue Drive 65LM totiž sníma v Extreme HD rozlíšení, 1 296p pri 30 fps. Všetko samozrejme okamžite ukladá na pamäťové microSD karty, ktorých maximálna kapacita je 64 GB. Vďaka tejto vynikajúcej optike môžete záznamy použiť aj pri súdoch v prípade dopravnej nehody. Samozrejmosťou je využívanie tzv. G-Senzora, ktorý deteguje náhly pohyb. Záznam z tohto okamihu sa automaticky uloží a nemôže dôjsť k jeho prepísaniu.

Bezpečné telefonovanie s funkciou Handsfree

MiVue Drive tiež myslí na bezpečnosť, a to hneď dvoma systémami. LDWS technológia pomocou kamery dáva pozor, či ste náhodou nevybočili zo svojho jazdného pruhu a ak by sa tak snáď stalo, hlasno vás upozorní. FCWS technológia zasa bráni čelnej zrážke. Na komfortné telefonovanie slúži rozhranie Bluetooth a funkcia handsfree, takže budete môcť ľahko počas jazdy vybavovať hovory. Stačí si svoj smartfón spárovať s navigáciou a máte hotovo.

Parametre a špecifikácia

Šírka
173,1 mm Hotovo!
Výška
101,5 mm Hotovo!
Hĺbka
18,7 mm Hotovo!
Hmotnosť
295 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
173,1 mm Hotovo!
Výška
101,5 mm Hotovo!
Hĺbka
18,7 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
295 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6,2" (15,75 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 (rozlišení displeje) Hotovo!
Výdrž batérie
0,25 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Taliansko, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry deň mam starsiu navigaciu mio a pri ceste do bulharska musim zadavat mesto kam idem v azbuke. je Je to už v tomto modeli opravene lebo slovnik azbuky so sebou k navigacii nemienim nosit dakujem

Navigačný systém GPS Mio MiVue Drive 65LM, Truck/Karavan, s kamerou, mapy EU (44) Lifetime (5262N5380036) čierna M Ake jazyky sa nachadzaju v tejto navigacii.dakujem

Je u téhle řady aktualizace zdarma? děkuji za odp.

Lze tuto navigaci používat v Rakousku, aniž by mi hrozila pokuta za kameru v autě?

Hcem sa spytat ci truck navigacia preratava vahu,vysku vozu a nakladu

dobrý den aktualizace mio mivue ,je možná přes pc s win 10? u modelů spirit je to jen win 7 a to i nově prodávaných navigací třeba serie 8000 [email protected]

Dobrý den Mám dvě otázky 1.Jak dlouhá je u konkrétní velikosti karty nahraná smyčka z kamery než se začne přepisovat? 2. Hlasové ovládání navigace: funguje česky ?

Dobrý den. Nikde jsem nenašel jestli je možné zadat cílový bod pomocí GPS souřadnic, prosím o informaci, je-li to u této navigace možné. Předem děkuji.

Koupil jsem od vás tuto navigaci a nejde mi aktualizovat, poradítei jak a kde zdarma doživotně na to?

Koupil jsem od vás tuto aktualizaci a nejde mi aktualizovat , jak a kde na to?

123
Diskusia a poradňa k MIO MiVue Drive 65LM Lifetime
Príslušenstvo pre MIO MiVue Drive 65LM Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue Drive 65LM Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 65LM Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 65LM Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Drive MiVue 65 LM.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií