AD homeoffice AlzaBoxy Q1

MIO MiVue Drive 65LM Lifetime + MiVue A20

Zobraziť katalóg
MIO MiVue Drive 65LM Lifetime + MiVue A20
GPS navigácia - so vstavanou Extreme HD kamerou (1296p), 6.2" dotykové LCD 800x480, 44 krajín Európy, 2x micro SD (max. 64GB), GPS, TMC, Bluetooth, polohové čidlo, batéria 1100mAh, doživotná aktualizácia máp, databáza radarov a prídavná zadná kamera A20
Kód:  PP302u5c4BUN

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO MiVue Drive 65LM Lifetime + MiVue A20 Predaj skončil

MIO MiVue Drive 65LM Lifetime + MiVue A20

Využite našu skvelú ponuku na sadu obsahujúcu GPS navigáciu Mio MiVue Drive 65LM Lifetime a zadnú kameru MiVue A20. GPS navigácia Mio MiVue Drive 65LM Lifetime v kombinácii s integrovanou autokamerou predstavujú zariadenie, ktoré nutne musíte mať vo svojom aute. Doživotná aktualizácia máp, varovanie pri opustení jazdného pruhu alebo databáza radarov z nej robia skvelú navigáciu, Extreme HD kamera zase zaznamená najmenší detail pri jazde, vďaka čomu sa jej záznamy dajú skvelo použiť ako dôkazový materiál.

Kľúčové vlastnosti navigácie Mio MiVue Drive 65LM Lifetime

  • Doživotná aktualizácia máp aj umiestnenie radarov
  • 6,2" dotykový LCD displej
  • Maximálna kapacita 64 GB
  • Handsfree pomocou Bluetooth
  • Extreme HD kamera
  • Bezpečnostné prvky LDWS a FCWS
  • Online aktualizácia dopravy

Perfektná navigácia v 44 krajinách Európy

MIO MiVue Drive 65LM vám pochopiteľne naplánuje najrýchlejšiu trasu priamo na miesto určenia, ale vie toho oveľa viac. Bezpečné navádzanie aj v tuneloch, asistent pri výbere v pruhu alebo napríklad automatické vyhľadanie voľného miesta zaisťuje úplný komfort pri jazde. Doživotná aktualizácia máp zaručuje, že budete mať vždy zaznamenané aj tie najnovšie zmeny na cestách a nebudete tak nikdy prekvapení. Systém LearnMePro sa učí vaše obvyklé cesty a navrhuje tak trasu priamo vám na mieru. Zároveň navigácia online prijíma informácie o dopravnej situácii, na základe ktorých je vždy pripravená trasu zmeniť.

Úžasná kamera s HD záznamom

Širokouhlá kamera so 140° zorným poľom a svetelnosťou f/1,8 zaznamená najmenší detail. Je schopná zaznamenať Extreme HD rozlíšenie, 1296p pri 30 fps. Všetko samozrejme okamžite ukladá na micro SD karty, ktorých maximálna kapacita je 64 GB. Vďaka tejto vynikajúcej optike môžete záznamy použiť aj pri súdoch pre prípad dopravnej nehody. Toto zariadenie tiež myslí na bezpečnosť, a to hneď dvoma systémami. LDWS technológia pomocou kamery stráži, či ste náhodou nevybočili zo svojho jazdného pruhu a ak by sa tak snáď stalo, hlasno vás upozorní. FCWS technológia zasa bráni čelnej zrážke. Pre komfort telefonovania slúži handsfree, takže budete môcť ľahko počas jazdy vybavovať hovory.

Skvelý doplnok navigácie nesie označenie MIO Mivue A20

Vďaka zadnej kamere MIO Mivue A20 získate ľahšie cúvanie s dokonalým výhľadom a vybrané modely série MiVue dokážu synchrónne nahrávať video spredu i zozadu. Sníma detailné Full HD video (1080p) pri 30 fps, aby bol záznam plynulý aj pri rýchlejšej jazde. S najnovšou technológiou kódovania H.264 budú videá kvalitné pri menšej veľkosti súborov.

Kľúčové vlastnosti zadnej kamery MIO Mivue A20

  • Zadná prídavná kamera k autokamerám MiVue
  • Záznam vo Full HD rozlíšení (1080p)
  • Viditeľnosť aj v šere a v tme (sklenená optika f / 2)
  • Podpora duálneho nahrávania
  • Polohovací držiak s 3M lepiacou páskou na sklo
  • Y-kábel pre súčasný prenos videa aj nabíjanie
  • Záznamový uhol 140°

Parametre a špecifikácia

Šírka
101,5 mm Hotovo!
Výška
18,7 mm Hotovo!
Hĺbka
173,1 mm Hotovo!
Hmotnosť
295 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
101,5 mm Hotovo!
Výška
18,7 mm Hotovo!
Hĺbka
173,1 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
295 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6,2" (15,75 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 Mpx Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Muzete prosim upresnit informace ohledne prislusenstvi? Hlavne mi jde o delku napajecich a propojovacich kabelu. Dekuji

Diskusia a poradňa k MIO MiVue Drive 65LM Lifetime + MiVue A20
Príslušenstvo pre MIO MiVue Drive 65LM Lifetime + MiVue A20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue Drive 65LM Lifetime + MiVue A20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 65LM Lifetime + MiVue A20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO MiVue Drive 65LM Lifetime + MiVue A20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO meghajtó MiVue 65 LMA Élettartam + A20 MiVue.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií