Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

MIO Spirit 5670 Lifetime

Zobraziť katalóg
MIO Spirit 5670 Lifetime
5 2 hodnotení
GPS navigácia 4,3" dotykový displej, mapy 44 krajín Európy s doživotnou aktualizáciou, SmartRoutes, parkovací asistent, databázy radarov, hlasová navigácia, slot pre MicroSD kartu, vstavané RDS-TMC, bluetooth
Kód:  PP302e3 Produktové číslo:  5420027526096

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO Spirit 5670 Lifetime

vypnuté
Aktuální mapy

Aktuálne mapy

Môžete tak mať k dispozícii najaktuálnejšie mapy ČR a Slovenska po dobu životnosti vášho prístroja Mio, a to maximálne 4 krát za rok. Vďaka aktuálnym informáciám vás na cestách už len tak niečo neprekvapí.

vypnuté
Snadné parkování

Parkovanie

Navigácia Mio bola navrhnutá tak, aby umožňovala ešte jednoduchšie nájdenie parkovacích miest. Nová funkcia Parkovací asistent automaticky zobrazuje zoznam parkovísk, keď sa priblížite do vzdialenosti 1 km od cieľa.

vypnuté
Chytré trasy

Inteligentné trasy

Inteligentné rozhranie IQ Routes zbiera reálne informácie o prevádzke od ostatných vodičov a optimalizuje na základe týchto informácií vašu trasu. V kolóne na diaľnici predsa nechcete strácať svoj čas.

vypnuté
Luxus mezi navigacemi

Luxus medzi navigáciami aj s nabíjačkou a držiakom

Navigácia nabitá praktickými funkciami ako napr. RDS-TMC alebo bluetooth handsfree je dodávaná s doživotnou aktualizáciou máp, takže vás nikdy nezastihnú zmeny cestnej siete. Neomylne vás zavedie do zvolenej ulice a na konkrétnu adresu. Dostaňte sa čo najľahšie do cieľa. Napíšte kľúčové slová a navigácia ponúkne všetky nájdené výsledky. Zdokonalená funkcia Learn Pro sleduje a študuje váš štýl riadenia s cieľom poskytnúť vám trasy vytvorené na mieru.


Plánovač výletov

Spirit 5670 Lifetime prichádza s výkonným plánovačom výletov autom, ktorý vám umožní plánovať výlety z pohodlia domova prostredníctvom počítača a MioMore Desktop. Výlet si môžete tiež naplánovať priamo na prístroji, kde je možné nastaviť viac bodov na trase, ich prioritu na optimalizáciu trasy a máte navyše možnosť využiť aj náhľadu trasy s jej simuláciou.

vypnuté
Plánovač výletů

Všetko na ľahkú orientáciu

Vďaka funkcii Lane Guidance budete pri odbočovaní vždy v správnom jazdnom pruhu, čo sa na súčasných rušných cestách určite hodí. Software Spirit tiež ponúka realistické a trojrozmerné zobrazenie križovatky aj s dôležitými dopravnými značkami, ktoré umožňuje ešte pred príjazdom k výjazdu či križovatke získať viac času na pochopenie situácie pred vami.

vypnuté
Nový přístup k jízdním pruhům a křižovatkám

vypnuté
Půjčování map

Požičiavanie máp

Aj keď pôjdete na krátku cestu do krajiny, ktorej mapy nie sú v zariadení k dispozícii, budete môcť vašu navigáciu použiť. Služba Požičiavanie máp umožňuje požičať si mapu danej krajiny na 3, 7 alebo 30 dní, čím ušetríte až 80 % nákladov v porovnaní s obstaraním mapy novej.

vypnuté
Jděte ještě dál

Choďte ešte ďalej

Mio funguje brilantne ako v automobile, tak mimo neho. Vďaka režimu chôdze s 2D mapou sa môžete prechádzať po mestách a užívať si pamiatok. Môžete tiež objavovať nové miesta neprístupné pre automobily. Teraz môžete skutočne objavovať viac.

Parametre a špecifikácia

Šírka
120 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
13 mm Hotovo!
Hmotnosť
134 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
120 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
13 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
134 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
4,3" (10,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je prosím v navigaci němčina,navadi v němčině? chci jej jako dárek pro panimamu je Němka a i žije tam

Dobrý den má nagigace tuto službu ??? Handsfree hovory telefonem připojeným přes Bluetooth

Dobrý den,chci se zeptat na databázi radarů,zkušebně na 3 měsíce znamená že je potom nutné dokoupit licenci?? díky za odpověd

Dobrý den,kolik stojí půjčení mapy na týden?Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má navigace "nočním režim"

Dobrý den je v baleni drzak na navigaci dekuji za odpoved

Týká doživotní aktualizace všech zmíněných map 44 evropských zemí nebo jen ČR/SR ? Děkuji, zdravím

Dobrý den, po zakoupení zboží při aktualizaci je na mě vyžadováno produktové číslo...nikde jsem jej však neobjevil. Můžete poradit kde číslo získat? Děkuji a jsem s pozdrave.

Diskusia a poradňa k MIO Spirit 5670 Lifetime
Príslušenstvo pre MIO Spirit 5670 Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Spirit 5670 Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Spirit 5670 Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Spirit 5670 Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Spirit 5670 Lifetime.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií