MiPow Playbulb Candle

Zobraziť katalóg
MiPow Playbulb Candle
4,2 26 hodnotení
LED svietidlo múdra bluetooth sviečka, pre iOS aj Android
Kód:  EAMPP08 Produktové číslo:  BTL300 Stránky výrobcu

MiPow Playbulb Candle

MiPow Candel je krásnym a zároveň užitočným dizajnovým doplnkom vašej domácnosti. Svetlo v rôznych farbách dokáže navodiť príjemnú atmosféru pre romantický večer, párty s priateľmi alebo len pre pokojné relaxovanie pri pokojných tónoch hudby.

LED sviečka MiPow je krásnym svietidlom, ktoré umožňuje plynulo meniť farbu svetla v závislosti od vašej nálady alebo príležitosti. Zariadenie je možné ovládať vaším smartfónom. Ovládanie prebieha cez intuitívnu bezplatnú aplikáciu, dostupnú pre zariadenia s operačnými systémami iOS a Google Android. Aplikácia umožňuje ovládať svietidlo prostredníctvom technológie bluetooth z pohodlia vašej pohovky. Ak budete chcieť vytvoriť atmosféru, môžete použiť väčší počet sviečok a všetky ovládať práve prostredníctvom mobilnej aplikácie. Nielenže je možné meniť farbu svetla, ale aplikácia umožňuje rôzne zvláštne efekty ako blikanie, prechody a pod.

Múdru sviečku MiPow nemusíte využívať len doma. Môžete ju použiť aj vonku, kde skvele doplní osvetlenie vášho bazéna či záhrady. Ovládanie je úplne jednoduché. Zapínanie prebieha pomocou tlačidla na sviečke. Vypínanie zariadenia je navrhnuté naozaj originálne. Sviečka reaguje na mierny vánok, to znamená, že ju môžete efektne sfúknuť. Tiež ju môžete vypnúť pomocou poklepania. Skvelým bonusom je možnosť umiestnenia naozajstnej čajovej sviečky pri otočení MiPow Candle.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MiPow Playbulb Candle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MiPow Playbulb Candle . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MiPow Playbulb Kerze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MiPow Playbulb Kerze.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií