Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

MONTBLANC Nosič bicyklov MONTBLANC, Discovery

Zobraziť katalóg
MONTBLANC Nosič bicyklov MONTBLANC, Discovery
Nosič na bicykel - elegantný nosič bicyklov s pevnejšou základňou a s nastaviteľnou výškou čeľustí na prichytenie rámu bicykla, ktorý ľahko pripevníte. Výškové nastavenie čeľustí umožní prichytenie bicyklov s rôznou veľkosťou rámu. Pripevnenie k základnému nosiču (záhradke) pomocou oceľových strmeňov s rozstupom 80 mm s plastovou ručnou excentrickou maticou (montáž bez náradia). Použiteľný pre väčšinu bicyklov, resp. s priemerom rámovej rúrky 22 - 80 mm, v prípade oválu max. 80x100 mm.
65,83 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AUPR769 Produktové číslo:  MB729801
MONTBLANC Nosič bicyklov MONTBLANC, Discovery 65,83 € Rozbalené

MONTBLANC Nosič bicyklov MONTBLANC, Discovery

MONTBLANC Nosič bicyklov MONTBLANC, Discovery je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Ďalší zo špičkových nosičov bicyklov pod označením Discovery od švédskej spoločnosti MontBlanc je stelesnením dizajnovej vycibrenosti a precíznej kvality. Od ostatných strešných nosičov sa odlišuje pevnejšou základňou či nastaviteľnou výškou čeľuste na prichytenie rámu bicykla. Do pevnejšej základne lepšie zapadne plášť predného kolesa, čím je dosiahnutá vyššia stabilita. Pohyblivá čeľusť vám dáva možnosť prevážať bicykle s rôznou veľkosťou rámov.

Kľúčové vlastnosti

  • Tvarovaná základňa
  • Uzamykateľný
  • Montáž bez potreby náradia
  • Posuvná čeľusť
  • Netradičný dizajn
  • Jednoduchá manipulácia

Pripevnenie k základnej záhradke je riešené pomocou oceľových strmeňov s rozstupom 80 mm s plastovou ručnou excentrickou maticou, montáž teda prebieha úplne bez náradia. Umiestnenie bicykla do držiaka je oveľa jednoduchšie ako kedykoľvek predtým a prichytiť možno rôzne veľké typy a tvary rámov. Konkrétne bicykle s rámovou rúrkou s priemerom 22 - 80 mm, v prípade oválnych rámov 80 × 100 mm. Samozrejmosťou je dvojitý bezpečnostný systém, kedy je možné uzamknúť bicykel k nosiču, respektíve nosič k záhradke.

Parametre a špecifikácia:

Priemer rámu/oválu:
20 - 80 mm/70 × 90 mm

Hmotnosť:
4,2 kg

Rozmery:
1 450 × 240 mm

Farba:
čierna/strieborná

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ahoj chcem vediet ci sa mi do miesta kde sa uchytava predne koleso zmestia Plášte Continental Mountain King II RaceSport 2.4 | Continental X-King RaceSport 2,4 ktore maju sirku cca 6 cm dakujem

Príslušenstvo pre MONTBLANC Nosič bicyklov MONTBLANC, Discovery
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií