Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

N-COM BX5

Zobraziť katalóg
N-COM BX5
Intercom na obojsmernú komunikáciu až 2 motorkárov, dosah až 0.5 km, mobilná aplikácia, hlasové ovládanie, fm rádio a redukcia šumu
Kód:  AUPR00804 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

N-COM BX5

Niekto má rád pri jazde na motocykli ticho a pokoj, iný si radšej vypočuje hudbu či rádio, porozpráva sa s priateľom idúcim v tesnej blízkosti či s rodinou doma. Nech už preferujete akúkoľvek z daných možností, Intercom N-COM BX5 je tu preto, aby vám vašu cestu na motorke spríjemnil. Intercom je určený všetkým jazdcom, pre ktorých je určujúca predovšetkým vysoká kvalita, ktorá by vyhovela ich náročným požiadavkám. 

Kľúčové vlastnosti

  • Intercom N-COM BX5 do konferenčného hovoru šiestich jazdcov
  • Bluetooth s dosahom až 500 m
  • Možné prepojiť s telefónom a GPS navigáciou
  • FM rádio s pamäťou na 6 staníc + MP3 prehrávač
  • Aplikácia N-Com App pre Android, iPhone
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia
  • Ergonomický dizajn pre jednoduché ovládanie

Jedinečný spoločník na cesty

Intercom N-COM B3 slúži predovšetkým na konferenčný hovor až šiestich jazdcov. Aby ako taký mohol fungovať disponuje technológiou Bluetooth s dosahom 500 metrov vo voľnom teréne bez prekážok. To zaistí komunikáciu s inými N-COM súpravami. Funkcia trojcestného volania umožní hovor medzi volajúcim, pasažierom a ďalším vodičom v skupine. Bluetooth tiež poslúži na spárovanie intercomu s mobilným telefónom či GPS. Naplno potom funkciu intercomu využijete, keď si do mobilu stiahnete exkluzívnu aplikáciu N-Com. Vďaka nej môžete počúvať hudbu a rádio z telefónu alebo môžete aj telefonovať.

Zabavte sa hudbou

Počúvanie hudby a rádia si užijete aj bez nutnosti prepojenia s telefónom. K dispozícii je v intercomu FM radio s RDS a možnosťou uloženia 6 staníc. Intercom po pripojení MP3 prehrávača prostredníctvom AUX vstupu využijete aj ako prehrávač vašich obľúbených skladieb. 

Ergonomický dizajn pre ľahkú obsluhu

Inštalácia tohto produktu nie je žiadna veda. Je jednoduchá, používateľsky nenáročná a nezaberie veľa času. V balení nájdete všetko, čo k nej potrebujete. Pohodlie prilby sa inštaláciou intercomu nezmení a rovnako tak aerodynamika prilby zostane nenarušená. Výrobca myslel aj na jednoduché ovládanie, preto je intercom ergonomicky dizajnovaný s cieľom zabezpečiť jednoduchú obsluhu aj v rukaviciach. Prístroj navyše disponuje automatickým ON-OFF systémom, ktorý šetrí batériu. Jeho zmyslom je detekovať pohyb a v prípade, že stojíte dlhšie ako 30 sekúnd, intercom sa vypne. Vo chvíli, keď sa zase dáte do pohybu, intercom ožije. 

 

Kompatibilný s prilbami X-lite:

X-1003
X-1002
X-702GT
X-702
X-701
X-661
X-603
X-602
X-551
X-403
X-402GT
X-402T
X-402

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Maximálny dosah
0,5 km Hotovo!
Ďalšie funkcie
Mobilná aplikácia, Hlasové ovládanie, FM rádio, redukcia šumu Hotovo!
Max. počet zariadení
2 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Dosah

Maximálny dosah
0,5 km Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie
Mobilná aplikácia, Hlasové ovládanie, FM rádio, redukcia šumu Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
2 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre N-COM BX5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si N-COM BX5 .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií