AP+ nový vizuál AD homeoffice

Najpredávanejšie, najlepšie 13” kryty kolies

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Tiež si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie. Preto sme pre vás na tejto stránke zoradili 13” kryty kolies od najpredávanejších po najmenej predávané. Na výber máte z 3 produktov. Najväčší záujem je medzi zákazníkmi v súčasnosti o Versaco puklice Royal RR black 13" sada 4 ks, ktorý si môžete zaobstarať za 12,77 € vr. DPH. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie 13” kryty kolies z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie 13” kryty kolies recenzie a testy.
3 položky
Versaco puklice Royal RR black 13" sada 4 ks
Puklice na kolesá 13", lúčové, čierna farba, ABS plast, súprava 4ks
12,77 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: AUPR316809
Versaco puklice Trend red/black 13" sada 4 ks
Puklice na kolesá 13", lúčové, čierna farba, ABS plast, súprava 4ks
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: AUPR316803
Kryty kolies Silverstone 13-palcové súprava 4k
Kryt – kolies 4 ks, veľkosť 13 palcov, farba strieborná
15,50 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: AUPR572
výmena pneumatíkAko vybrať pneumatiky? Výber pneumatík neradno podceňovať. Nedelia sa totiž len na zimné a letné, zohľadniť treba aj ich veľkosť či spôsob vašej jazdy. Iné sa hodia na osobné autá, iné na SUV. A tým to zďaleka nekončí. Takže ako správne vybrať pneumatiky?
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné 13” kryty kolies Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie 13” kryty kolies Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii 13” kryty kolies recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií