Alza pre firmy

NANO ochrana dlažby kameňa a betónu

Zobraziť katalóg
NANO ochrana dlažby kameňa a betónu
Prípravok – 200 ml, proti machu a riasam
Kód:  NONE002 Produktové číslo:  8594184830208

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NANO ochrana dlažby kameňa a betónu Predaj skončil

NANO ochrana dlažby kameňa a betónu

NANO OCHRANA KAMEŇA A BETÓNU je hydrofóbna ochrana všetkých minerálnych povrchov. Vďaka polymérnej nanotechnológii a kremíku vytvára táto impregnácia transparentnú trojrozmernú štruktúru spevnenia podkladu zamedzujúcu rastu machu a plesní, odolnému voči vode, UV žiareniu, bielym usadeninám a znečisteniam. Má samočistiacu vlastnosti, nemení povrch, je paropriepustná a umožňuje tak podkladu dýchať! Odporúčame na ochranu povrchov akými sú minerálne omietky a fasády, podlahy, dlažby, terasy, obklady, tehly a hlinené dlaždice, terakoty, prírodné kamene (bridlice, sadrovec, vápenec, pieskovec, travertín, mramor, žula, terazzo), betón, neglazovaná keramika, sochy, fresky, kamenné stavby, betónové alebo pálené neglazované tašky, lícové tehly atď.                                                                                    

Kľúčové vlastnosti NANO ochrany kameňa a betónu

  • Zamedzuje výskyt machu a plesní
  • Proti tvorbe bielych usadenín a znečistení
  • Odolnosť voči vode a UV lúčom
  • Prípravok NANO je paropriepustný
  • Samočistiace vlastnosti
  • Nemení povrch

Aplikácia

Pred aplikáciou odstráňte voľné nečistoty. Aplikujte na čistý, bezprašný a suchý povrch. Pred použitím pretrepte a nanášajte ručným aplikátorom tak, aby sa dosiahlo plnej saturácie povrchu prípravkom. Neaplikujte za daždivého, chladného či veterného počasia pod 5 °C, na horúcich alebo slnku vystavených povrchoch. K vytvrdnutiu a konečnej polymerizácii produktu dochádza po 24 hodinách. Počas tejto doby nesmie povrch prísť do styku s vodou. Vzhľadom k širokej škále povrchov, odporúčame pred vlastnou aplikáciou vykonať TEST. Výdatnosť: 10 m2/200 ml. Upozornenie: obsahuje kremičitany, chráňte sklo, zárubne, kovové a natreté plochy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Na kolik m 2 je 1ks . Děkuji Petr Říman

Diskusia a poradňa k NANO ochrana dlažby kameňa a betónu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NANO ochrana dlažby kamene a betonu.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií