Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

COMPASS NANOPROTECH SUPER ANTIRAIN

Zobraziť katalóg
COMPASS NANOPROTECH SUPER ANTIRAIN
5 1 hodnotení
Prípravok – na rýchle stekanie kvapiek vody zo skla, úspora vody ostrekovačov, jednoducha a rýchla aplikácia, vlastnosti minimalizujúce vlhkosť a namŕzanie
Kód:  AUPR00726 Produktové číslo:  90507 Stránky výrobcu
COMPASS NANOPROTECH SUPER ANTIRAIN Predaj skončil

COMPASS NANOPROTECH SUPER ANTIRAIN

Dobre poznáte aké je nepríjemné, keď vás na ceste zastihne prívalový dážď? Stierače nezvládajú nápor vody a celá jazda sa tak stáva krajne nebezpečnou? Presne na pomoc pri takejto situácii bol vyvinutý prípravok Nanoprotech Super Antirain. Ide o prípravok využívajúci moderné nanočastice, po aplikácii ktorých priamo na čelné sklo vášho auta nadobudne celá ošetrená plocha výrazne lepšie vlastnosti, čo sa týka zvýšenia hydrofóbnych vlastností. Medzi ne patrí predovšetkým rýchlejšie stekanie vodných kvapiek a tiež nižšia priľnavosť vlhkosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Zníženie priľnavosti dažďových kvapiek a vzdušnej vlhkosti
  • Zníženie priľnavosti mechanických nečistôt
  • Zníženie odporu líšt stieračov
  • Využitie nanočastíc
  • Úspora ostrekovacej zmesi

Je výhodný v mnohých ohľadoch

Prípravok Nanoprotech Super Antirain tiež výborne redukuje priľnavosť mechanických nečistôt na sklo. Môže ísť napríklad o čiastočky prachu, peľ alebo hmyz. Vďaka tomu, že použitím prípravku znížite priľnavosť mechanických častí, znateľne tým zároveň znížite odpor, ktorý sklo bežne vyvíja na gumové lišty stieračov. Tým dôjde k predĺženiu ich životnosti. Jedna aplikácia tohto lieku vydrží chrániť čelné sklo vášho auta až 3 mesiace. Medzi ďalšie veľké prednosti tohto prípravku patrí zvýšené odpudzovanie vzdušnej vlhkosti, vďaka ktorej sklo v zime horšie namŕza a v neposlednom rade tiež úspora ostrekovacej zmesi, ktorú vďaka prínosu Nanoprotech Super Antirain budete potrebovať až 5× menej.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COMPASS NANOPROTECH SUPER ANTIRAIN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS NANOPROTECH SUPER ANTIRAIN.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií