Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Narex ASP 14-2, 2Ah

Zobraziť katalóg
Narex ASP 14-2, 2Ah
Aku vŕtačka – 2 aku, 14.4V, 2Ah, Li-Ion, dve rýchlosti, 0–460/0–1600/min, max. krútiaci moment 54Nm, otáčky na voľnobeh, príklep, rýchloupínacie skľučovado max2 13mm, LED svetlo, nabíjačka, kufor
Kód:  NAR001f Produktové číslo:  7902152

Narex ASP 14-2, 2Ah

Nemárnite čas na lacných a nekvalitných nástrojoch. Zvoľte si rovno kvalitu, ktorá vám bude dlhodobo slúžiť. Medzi takéto špičky na trhu môžeme s pokojným srdcom zaradiť spoločnosť Narex. Rokmi overenú spoločnosť, ktorá dokáže robiť veci naozaj poriadne. V prípade, že potrebujete na vašu prácu akumulátorový vŕtací skrutkovač, sme pripravení vám predstaviť tento vskutku podarený výrobok, ktorý splní aj tie najnáročnejšie požiadavky. Vyníma sa po stránke kvalitného spracovania, dizajnu a použitých materiálov. Neoceniteľnou výhodou je tiež možnosť používania bez nutnosti pripojenia k elektrickej sieti. Hlavní ťahúni sú kvalitné komponenty a 14,4 V Li-Ion batéria s kapacitou až 2 Ah.

Kľúčové vlastnosti

  • Aku vŕtací skrutkovač s príklepom špičkovej kvality
  • Ergonomický dizajn
  • Vysoký uťahovací moment s možnosťou regulácie
  • Robustná celokovová prevodovka s dvomi rýchlosťami
  • Možnosť ľavého a pravého chodu
  • Praktické LED osvetlenie
  • Dodávané s dvoma batériami, nabíjačkou a kufrom
  • Nízka hmotnosť

Nadštandardné parametre

Starosti počas vŕtania do tvrdých alebo mäkkých stavebných materiálov môžete už raz a navždy hodiť za hlavu. Účinnému príklepovému mechanizmu a robustnej dvojstupňovej prevodovke budú totiž takéto materiály len ťažko odolávať. Pevnosť celého prevodového ústrojenstva je daná niekoľkonásobne uloženým vretenom a kvalitným hliníkovým puzdrom prevodovky. Nastavovanie uťahovacieho momentu je pohodlné a ponúka hneď 21 stupňov. Kvalitný elektromotor má uťahovací moment na hranici až 54 Nm. Skľučovadlo dokáže upnúť pracovné nástroje s priemerom od 0,8 do 10 mm. Aku skrutkovač dosahuje na prvej rýchlosti až 6 900 úderov za minútu a na druhej rýchlosti 24 000 úderov za minútu. Otáčky na prvom prevodovom stupni dosahujú hodnotu 460 otáčok za minútu a na stupni druhom až 1600 otáčok za minútu. Samozrejmosťou je možnosť zvoliť si medzi ľavým a pravým chodom. Vďaka spomínaným parametrom je tento akumulátorový vŕtací skrutkovač perfektný pomocník aj v tých najhorších podmienkach. 

Dokonalá ergonómia

Prístroj je ergonomický, drží sa vždy pevne a pohodlne, s vŕtačkou je tak radosť pracovať aj dlhšiu dobu. Prispievajú k tomu aj zmäkčujúce pogumované doplnky, ktoré sa nachádzajú na rukoväti. V slabšie osvetlených priestoroch sa bude hodiť veľmi praktické LED svetlo. Prácu tak vykonáte vždy presne podľa stanovených požiadaviek. Určite vás poteší, že súčasťou balenia sú hneď dve kvalitné 14,4 V, 2 Ah Li-Ion batérie a nabíjačka. Všetko je prehľadne zabalené do praktického kufríka, ktorý zaručuje jednoduchý transport.

Doplňujúce informácie:

Vŕtanie do dreva:
30 mm

Vŕtanie do ocele:
10 mm

Vŕtanie do muriva:
10 mm

Čas nabíjania akumulátora:
do 45 min

Hmotnosť vrátane akumulátora:
2 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Narex ASP 14-2, 2Ah
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Narex ASP 14-2A, 2Ah.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií