PET AlzaBoxy Q1

NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime

Zobraziť katalóg
NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime
2,9 14 hodnotení
GPS navigácia do auta, displej 4.3" s rozlíšením 480 × 272 px, Bluetooth, microSD max. 32GB, vnútorná pamäť 8 GB, mapy ČR + Európa, databáza radarov, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania čeština
Kód:  PP7110b Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime

Aj na vzdialených cestách sa môžete cítiť istí. Motocyklová GPS navigácia vás s milovaným strojom prevedie po celej Európe. Aktualizáciu máp máte zaručenú 4× ročne, takže vás neprekvapia žiadne novinky v cestnej sieti, a obsahuje aj rozsiahlu databázu bodov záujmu (POI). Jednoduchú obsluhu prinášajú hlasové povely v čestine a ľahko pochopiteľné ponuky.

Kľúčové vlastnosti

  • GPS navigácia pre motocykle (obsahuje aj kompletné príslušenstvo do automobilu)
  • S kompletnou mapovou výbavou Európy (vrátane Bieloruska a Ukrajiny), Ruska a Kazachstanu
  • Doživotná aktualizácia máp 4× ročne (bez nutnosti registrácie) + obsiahla databáza POI
  • Dotykový displej s vysokou citlivosťou dotyku (aj v rukaviciach) a čitateľnosťou aj na slnku
  • Všetko kompletne v češtine (návod, hlasové povely, prostredie, podpora na telefóne/emaily)
  • Nabíjačka a držiak na motocykel, nabíjačka a držiak do auta, USB kábel pre aktualizácie

Presne pre motocykle

Každý výlet môže pokaziť nepriazeň počasia, a preto je navigácia bezpečne utesnená (IP67). Kompletný sortiment navigačných údajov podá displej s dobrou čitateľnosťou aj na slnku. Dotykové ovládanie funguje aj s natiahnutými rukavicami. Väčšia sústredenosť na samotné riadenie prináša Bluetooth, pomocou ktorého sa môžu navigačné pokyny prenášať do helmy.

Doplňujúce informácie:

Mapy:
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Macedónsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko, Grécko, San Maríno, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikán, Veľká Británia

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
127 mm Hotovo!
Výška
87 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!
Hmotnosť
250 g Hotovo!
Určenie
Auto, Motocykel Hotovo!

Rozmery

Šírka
127 mm Hotovo!
Výška
87 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
250 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto, Motocykel Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
4,3" (10,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
8 GB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Čeština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěli bychom se zeptat, zda tato navigace umožňuje i režim mapa, kdy vidíte kde právě projíždíte a jaká se třeba následuje zatáčka, aniž by byla navolena trasa s cílem. Děkuji Martin

Lze na navigaci spustit navolenou trasu demonstrativně? Děkuji Pavla

Lze na navigaci napojit sluchátka? Pavla

Dobrý den, jak je z aktuaizací map. Děkuji

Dobrý den. Chci se zeptat: když si zadám do navigace start a cíl, vyjedu, tak se mi navigace po chvilce sekne, umře, sice svítí a ukazuje stále bod, kde se sekla. Co doporučíte s tím dělat? Děkuji. V. Řepka

Mám takový spíš srandovní dotaz, dá se nastavit jiná úvodní obrazovka než jen logo Navitel, viděl jsem na youtube kde týpek měl logo Suzuki, navigace je G550. Děkuji za případnou odpověď.

Dobrý den pri nastaveniach možnosti trasy idu nastavit trasy aj bez dialnic,spoplatnených ciest, cesty s mýtom?

Dobrý den. Pomůžete mi s dotazem? Jsem zmaten,...na obrázcích jsou informační pole v levo na display odspodu-čas příjezdu, vzdálenost, čas do cíle, pak rychlost jízdy,...pak nahoře ty žluté předzvěsti odbočení. Tuto navigaci jsem zakoupil,...ale políček vlevo mám méně-odspodu-čas příjezdu, pak rychlost jízdy a pak už jen ty žluté předzvěsti odbočení. Nikde jsem v navigaci nenašel nějaké nastavení, či rozšíření o ty ostatní informační políčka na display??? Chtěl bych mít na navigaci nastavené informace o čase příjezdu, pak o vzdálenosti do cíle-tak jak je to na obrázcích, ale to nikde nejde v navigaci nastavit a nějaký podrobnější manuál není ani na stránkách výrobce. Pak navigace mi ukazuje jiný čas-o hodinu méně a nikde není možnost nastavení času??? Reset navigace ani aktualizace nic v rozšíření informačních polích na display a ani v nastavení času nezměnilo. Děkuji.

Dobrý den,jaký prosím k tomuto produktu handsfree? Děkuji DR

Dobrý den, ztratil se mi ten malý šroubek ze zadní strany k uchycení navigace a nyní mi za jízdy na nerovnostech vyskakuje hláška spící režim. Kde mohu tento šroubek sehnat, aniž bych musel kupovat celý nový držák? Děkuji.

123...
Diskusia a poradňa k NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime
Príslušenstvo pre NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií