Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Navitel R800

Zobraziť katalóg
Navitel R800
4,7 7 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie Full HD (1920×1080), 4" LCD, uhol záberu 170°, so záznamom zvuku, microSD, USB kábel, autonabíjačka
Kód:  PP721 Produktové číslo:  NAVITEL R800 DVR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Navitel R800


Na ceste sa dennodenne stretávame s bezohľadnými vodičmi, cyklistami aj nepozornými chodcami. Tí vám budú jazdu vždy komplikovať a vy to príliš neovplyvníte. Čo ale môžete urobiť, je celú svoju jazdu preventívne natáčať a dokumentovať. K tomu vám poslúži práve šikovná 4" záznamová kamera do auta Navitel R800.

Vysoko kvalitný záznam

Kamera vďaka reálnemu Full HD rozlíšeniu 1920 × 1080 pixelov a výkonnému čipsetu Novatek vyhotovuje dokonale ostrý obraz. V prípade potreby z neho bez problému vyčítate ŠPZ vozidiel. Širokouhlý objektív so 170° uhlom záberu vám zaistí absolútny prehľad o vozidlách pred vami aj v protismere. Záznam je plynulý s frekvenciou snímania 30 fps a o detaily a ostrosť sa stará kompresná technológia H.264.


Záznamová kamera do auta NAVITEL R800 - G-senzor
 
 

Inteligentný G-senzor

Kamera je vybavená G-senzorom, ktorý zaznamenáva a chráni záznamy vytvorené pri náhlom zrýchlení, brzdení alebo náraze. Môžete sa spoľahnúť, že vaše zábery z prípadných nehôd zostanú uzamknuté a nebudú premazané, takže neprídete o dôležité dôkazy.


Záznamová kamera do auta NAVITEL R800 - maže staré záznamy
 
 

Triedi zábery za vás

Zariadenie dokáže samo automaticky prepisovať najstaršie záznamy tými novými. Tým uvoľní miesto na vašej pamäťovej karte a ušetrí vám prácu s mazaním nepotrebných záberov. Uzamknuté záznamy sa samozrejme nepřemažú. Kamera podporuje microSD karty s kapacitou až do 256 GB, takže sa na kartu zmestí naozaj veľké množstvo záznamov. Tie sa ukladajú vo formáte MOV.

Automatické zapnutie

Funkcia automatický štart zapne kameru a automaticky začne nahrávať hneď pri naštartovaní vášho vozidla. Nemusíte sa tak zakaždým zdržovať zapínaním kamery a pritom budete mať všetky záznamy k dispozícii.

Režim pre nočnú jazdu

Kamera nahráva kvalitné záznamy tiež pri zníženom osvetlení v nočnom režime. Poradí si aj vtedy, ak je jediným osvetlením svetlomet automobilu. Môžete počítať so spoľahlivými záznamami za akýchkoľvek svetelných podmienok.


Záznamová kamera do auta NAVITEL R800 - parkování
 
 

Stráži zaparkované vozidlo

Kamera v parkovacom režime začne automaticky nahrávať, keď detekuje otras. Tento záznam sa následne uzamkne. Majte svoje vozidlo pod kontrolou aj vtedy, keď v ňom nie ste.


Príručný fotoaparát

Nehodu môžete zdokumentovať aj obrazovým materiálom. Stačí kameru vybralo z držiaka a urobiť potrebné fotografie. Digitálne snímky v rozlíšení 12 Mpx sa ukladajú na microSD kartu vo formáte JPEG.

Záznamová kamera do auta NAVITEL R800 - fotoaparát
 
 

Záznamová kamera do auta NAVITEL R800
 
 

Hneď sa zorientujete

Menu zariadenia je kompletne dostupné v češtine. Dostupná je aj používateľská príručka. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne, takže si poradíte aj vtedy, keď držíte kameru v ruke prvýkrát. Inštaláciu zvládnete tiež bez problémov. Ako prvé pripevnite na čelné sklo samolepiaci držiak kamery, ktorý môžete pohodlne nechávať vo vozidle. Nabíjačka s možnosťou napájania 12/24 V je dostatočne dlhá, teda vhodná do osobných a nákladných automobilov. Kamera vás nadchne nielen svojimi parametrami, ale aj nadčasovým dizajnom.


Bohaté príslušenstvo

• Zariadenie NAVITEL DVR R800
• Držiak do auta prísavkový
• Nabíjačka do auta NAVITEL®
12/24 V (dĺžka kábla 3,2 m)
• Kábel USB
• Čistiaci obrúsok z mikrovlákna
• Používateľská príručka
• Záručný list

Záznamová kamera do auta NAVITEL R800 - příslušenství
 
 
Parametre a špecifikácia
Uhlopriečka displeja4"
Maximálne rozlíšenie videaFullHD (1920 × 1080)
Rozlíšenie snímača12 Mpx
Uhol záberu170°
Frekvencia snímania30 fps
Ozvučenie videaStereo
Ukladanie dátPamäťové karty (najčastejšie SDHC, xD)
FunkciaAkumulátorové napájanie, G-senzor
FarbaČierna
Pamäť
Typ pamäťovej kartymicro SD, SDHC, SDXC (až 256 GB)
Batéria
Typ napájaniaAkumulátor
Kapacita batérie200 mAh
Formáty
Podporované formátyJPEG, MOV, H.264
Výstupy
Dátové rozhranieUSB 2.0

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Nabíjačka do auta, Držiak, Čistiaca utierka Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
100 g Hotovo!
Šírka
9 cm Hotovo!
Výška
5 cm Hotovo!
Hĺbka
2,5 cm Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Kapacita batérie
200 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den dá se kamera nabíjet pomocí USB nebo pouze doutníkovou nabiječkou?

Je nabiječka do zapalovače v balení.

Dobrý den, při manipulaci s autokamerou Navitel R800 se mi ulomila pacička na držáku. Je možné objednat ten samý držák?Eventuálně kde. Děkuji. J. Kavalír

Po vypnutí zapalování kamera nastavená do režimu nahrávání vypne, po zapnutí zapalování ale nezačne automaticky nahrávat , nýbrž se zobrazí nabídka na smazání karty. Teprve po dvojím stisknutí "OK" začne nahrávat. Kde hledat příčinu??

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné umístit tuto kameru na kolmé sklo náklaďáku?

Dobrý den, je možné upevnění na palubní desku (s otočením obrazu) ? Děkuji. sniperkh

Dobrý den, proč se mi kamera nedobíjí při připojení k PC? Jakmile zapojím USB kabel do PC, kamera se zapne a do 2 vteřin se vypne s hláškou, je baterie je slabá. Červená kontrolka svítí, ale stále stejně. Dále pokaždé, když nastavíme datum a čas, tak se po vypnutí motoru a znovu nastartování resetuje na 1.1.2017. Děkuji za odpověď

Dobrý den, porovnávám NAVITEL R800 a R600, jezdím převážně v noci kterou by jste mi doporučili nebo nějakou alternativu????? Jak moc je důležité aby měla kamera noční přisvícení a jaké jsou druhy vidím normální led světlo nebo IR led. Děkuji

Dobry den. Pokud se da kamera pouzivat i jako fotak, jak dlouho vydrzi interni baterie? Dekuji

Dobrý den, jak lze dobít interní baterii? I když je kamera připojena k externímu zdroji přes 24 hodin, vždy se po odpojení od zdroje vypne. Hlavně se mi jedná o nastavení času, které se s vypnutím kamery vždy resetuje na 1.1.2016. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Navitel R800
Príslušenstvo pre Navitel R800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL R800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Navitel R800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Navitel R800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NAVITEL R800.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií