Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MENABO WI-BOX 160 l

Zobraziť katalóg
MENABO WI-BOX 160 l
Box – na ťažné zariadenie, objem 160l
Kód:  AUPR1318 Produktové číslo:  MEN5380 Stránky výrobcu
MENABO WI-BOX 160 l Predaj skončil

MENABO WI-BOX 160 l

Chcete sa s kamarátom previesť na bicykli? Žiadny problém! Nosič bicyklov s možnosťou montáže boxu Menabo Wi-Box vám zabezpečí bezchybný deň plný vyvádzania na cyklotrasách. Ľahko ho upevníte na ťažné zariadenie a bicykle si budú spokojne hovieť na hliníkových lyžinách. V prípade potreby možno namiesto bicyklov pripevniť praktický uzamykateľný box (dodávaný spolu s nosičom), do ktorého uložíte až 160 litrov vybavenia. Jednoducho ideálna vychytávka nielen pre váš cyklo tím.

Nosič Wi-Box vám spríjemní výlety na bicykloch

  • Nosič na dva bicykle + box = rýchla zmena využitia
  • Unesie až dva bicykle alebo náklad s celkovou hmotnosťou do 30 kg
  • Ľahko ho upevníte na akékoľvek ťažné zariadenie s priemerom 50 mm
  • Pevná konštrukcia
  • Box pojme až 160 litrov vybavenia a je uzamykateľný

Taliansky výrobca ukazuje svoju genialitu, ktorú stelesňuje tento jednoduchý, kvalitne spracovaný a praktický držiak na bicykle za rozumnú cenu. O bezpečnosť vašich bicyklov bude postarané a vy si môžete vychutnávať svoje cesty za športovými zážitkami a sústrediť sa na plánovanie trasy. Športu zdar!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V HK mi nedali odpověd a tak prosím o sdělení : - box za tuto cenu je bez dalšího nosiče ?? - pokud potřebuje další nosič, kolik stojí ? - hodí se na jakoukoliv otypovanou kouli závěsného zařízení auta ? - je možno před koupí si jej někde prohlédnout ? Děkuji Hloušek 724 040405

158 852 211 Dobrý den, prosím o info k uvedené objednávce. Kolik má vážit doručovaný balík ? Jak poznám, že je v obalu i stojan na nosič kol ? Asi před týdnem jste mi doručovali objednávku 158828876 a přišla na půl rozbalená krabice-poškozená a zjevně bez nosiče kol. Odmítl jsem tuto zásilku převzít ! Jak si toto vůbec může přepravce dovolit ! Prosím o kontrolu a Vaší odpověď, na email s tímto dotazem ze dne 14.4.2016 mi zatím nikdo neodpověděl ! díky , David Mandát

Diskusia a poradňa k MENABO WI-BOX 160 l
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MENABO WI-BOX 160L.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií