Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Ochrana na bezpečnostné pásy ružová

Zobraziť katalóg
Ochrana na bezpečnostné pásy ružová
5 3 hodnotení
Hračka do auta pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 1 roka
Kód:  FOB289 Produktové číslo:  5055192200962

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ochrana na bezpečnostné pásy ružová Predaj skončil

Ochrana na bezpečnostné pásy ružová

Ochrana na bezpečnostný pás je praktický doplnok, ktorý nesmie chýbať žiadnemu dieťaťu, ktoré s rodičmi často cestuje v aute. Mäkké a príjemné polstrovanie na trojbodový bezpečnostný pás spríjemní vášmu dieťaťu cestovanie. Ochrana má vrecúško na mp3 prehrávač a originálny Trunki grip úchyt, ktorý slúži na pripevnenie obľúbenej hračky alebo slnečných okuliarov, prípadne ďalších nevyhnutností vášho malého cestovateľa. Zabavte vaše dieťa v aute špeciálnou ochranou na pás, ktorá je navyše krásne mäkučká!

Ochrana na bezpečnostný pás je v ružovej farbe a bude preto žiadaná predovšetkým malými dievčatami. Roztomilý dizajn znázorňuje zvieratko a na pás sa pripevňuje ľahko, pomocou suchého zipsu. Polstrovanie pásu v podobe hračky sa dá prať a pre vašu malú princeznú sa stane nevyhnutnou súčasťou každej hry pri cestovaní. Doprajte vášmu dieťaťu pocit dôležitosti a dajte mu k dispozícii vlastný priestor na ukladanie vecí!

Materiál:
Mäkká látka

Materiál uchytenie:
Suchý zips

Rozmery:
19 x 7,5 x 3 cm

 
 
 
Poznámka:
» Všetky hračky do auta

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ochrana na bezpečnostné pásy ružová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trunki Ochrana na bezpečnostní pásy růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Auto Sicherheitsgurtschutz Kinder rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Auto Sicherheitsgurtschutz Kinder rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Biztonságiöv borító huzat, rózsaszín színben.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií