Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI GTI 2 ks

Zobraziť katalóg
OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI GTI 2 ks
5 2 hodnotení
Predný svetlomet LED/Bi-xenónový svetlomet pre GOLF VI, edícia GTI.Homologovaný.
Kód:  AUPR01861 Produktové číslo:  LEDHL102-GTI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI GTI 2 ks Predaj skončil

OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI GTI 2 ks

Moderný predný svetlomet Osram LEDriving XENARC pre automobil VW Golf VI v edícii GTI kombinuje najnovšie technológie. Je osadený kvalitnými xenónovými výbojkami, LED svetlami na denné svietenie a dynamickými smerovkami. Svetlomet je určený pre upgrade z pôvodných halogénových svetlometov (nie je určený pre vozidlá s originálnymi xenónovými svetlometmi). Celý svetlomet je patrične homologovaný a jeho inštalácia je jednoduchá vďaka systému Plug & Play, vďaka ktorému nepotrebujete žiadne špeciálne náradie a vyhnete sa náročnej úprave prednej časti vozidla. Po montáži je ihneď pripravený na okamžité použitie bez dodatočného nastavovania sklonu svetla.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre vozidlá VW Golf VI typ 5K 10/2008-11/2013
  • Moderné xenónové výbojky D8S o teplote 4 200 K
  • Integrované LED denné svetlá
  • Dynamické ukazovatele smeru jazdy
  • Homologované
  • Určené pre vozidlá s pôvodne halogénovými svetlami (nie s orig. Xenony)
  • Jednoduchá Plug & Play inštalácia

Je bezpečnejší a výkonnejší

Xenónové svetlomety sú všeobecne výkonnejšie ako pôvodné halogénové, montované výrobcom vozidla. V kombinácii s technológiou XENARC poskytuje tento xenónový svetlomet až o 110 % viac svetla a až o 40 % belší odtieň, ktorý je v noci jednotnejší a poskytuje očiam príjemnejší výhľad na vozovku. Ďalej je svetelný lúč xenónového svetlometu až o 60 % dlhší ako lúč halogénového. Vďaka týmto výrazne vylepšeným parametrom sa nielen skvalitňuje výhľad vodiča na vozovku, ale tiež sa zrýchľuje jeho reakčná schopnosť. V neposlednom rade sú vozidlá, osadené xenónovými svetlometmi, oveľa lepšie viditeľné pre ostatných účastníkov cestnej premávky.

Parametre a špecifikácia

Strana vozidla
Ľavá, Pravá Hotovo!

Umiestnenie

Strana vozidla
Ľavá, Pravá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI GTI 2 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OSRAM LEDriving Bi-Xenon Edice Golf VI GTI 2ks.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií