Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Parrot POT Brick Red

Zobraziť katalóg
Parrot POT Brick Red
Teplomer - bezdrôtový monitor rastlín (slnečné svetlo, vlhkosť pôdy, hnojivo, teplota vzduchu), sledovanie stavu rastliny, Bluetooth, nádrž na vodu 2.2l
Kód:  FTBA002f Produktové číslo:  PF901021 Stránky výrobcu
Parrot POT Brick Red Predaj skončil

Parrot POT Brick Red

Radi si užívate pohľad na zeleň vo vašej pracovni alebo obývačke? S údržbou obľúbených rastlín vám odteraz pomôže Parrot Pot. Je to šikovný kvetináč, ktorý sa dokáže o rastlinu postarať sám až na jeden celý mesiac. Vo vnútri má zabudované senzory slnečného svetla, teploty, zvlhčenia pôdy, hnojiva a zásobník vody. Skvele sa hodí aj pre vonkajšie použitie.

S kvetináčom môžete komunikovať cez Bluetooth a tak na diaľku zistiť stav vašej rastlinky. Máte k dispozícii aplikáciu (iOS, Android), ktorá obsahuje databázu vyše 7 000 druhov rastlín. Vďaka nej zistíte optimálnu úroveň všetkých ukazovateľov v prehľadných grafoch. Kvetináč má tiež integrovanú nádržku na vodu s objemom 2,2 l. Tá v optimálnych dávkach zavlažuje pôdu. Ak sa vydáte na dovolenku, dokáže zalievať rastlinku celý mesiac.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Pestovanie vonkajšie/vnútorné

Monitoring:
Slnečné svetlo
Vlhkosť pôdy
Hnojivo
Teplota vzduchu
Zásobník vody

Rozhranie:
Bluetooth

Kompatibilné OS:
iOS, Android

 
 
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Parrot POT Brick Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot POT Brick Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Papagei-Blumentopf mit Thermometer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Papagei-Blumentopf mit Thermometer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot POT Brick Red.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií