Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Peli 1450 čierny

Zobraziť katalóg
Peli 1450 čierny
Kufor – pre úschovu elektroniky a pod., odolný, vodotesný, vnútorné rozmery 371×258×152mm, vonkajšie rozmery 406×330×174mm, doživotná záruka
Kód:  PEL138 Produktové číslo:  1450-000-110E
Peli 1450 čierny Predaj skončil

Peli 1450 čierny

Hľadáte spoľahlivé riešenie pre úschovu a prepravu elektroniky, zbraní či rôzneho outdoorového vybavenia? Puzdro Peli 1450 je vyrobené z kopolyméru propylénu, čo zaisťuje jeho vysokú odolnosť proti nárazom. Zabraňuje tiež prenikaniu prachu z vonkajšieho prostredia a vďaka tesniacemu výmennému O-krúžku je navyše vodotesné. Zároveň si ho môžete vziať do vyšších nadmorských výšok, pretože disponuje automatickým vyrovnávaním tlaku a vydrží aj dlhšie ponorenie do vody (cca pol hodiny v hĺbke 1 metra).

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká odolnosť proti nárazom, prachu i vode
  • Automatické vyrovnávanie tlaku
  • Dvojpolohové uzávery pre jednoduché otváranie a zatváranie
  • Ergonomicky tvarované držadlo
  • Väčšie rozmery
  • Nízka hmotnosť
  • Zaujímavý dizajn
  • Čierna farba

Komfortná manipulácia

Puzdro Peli 1450 s vnútornými rozmermi 371 × 258 × 152 mm je priestranné a ľahko sa otvára aj zatvára, pretože má dvojpolohové uzávery. Predovšetkým ale umožňuje komfortnú manipuláciu, lebo má ergonomicky tvarované držadlo. Aj napriek vysokej odolnosti je navyše veľmi ľahké. Pokiaľ chcete spoľahlivú ochranu pre úschovu a prepravu svojich vecí, ktorá vás nebude obmedzovať a zároveň vyzerá skvele, môžete si ihneď objednať Peli 1450.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Peli 1450 černý.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií