PET PET

PERRUZO SIENA pre 4 bicykle Fe, strieborný

Zobraziť katalóg
PERRUZO SIENA pre 4 bicykle Fe, strieborný
3,0 2 hodnotení
Nosič bicyklov – sklopný, pre 4 bicykle, neuzamykateľný, nezatvára sa ťažnou pákou
Kód:  OLP014 Produktové číslo:  8015058066849
PERRUZO SIENA pre 4 bicykle Fe, strieborný Predaj skončil

PERRUZO SIENA pre 4 bicykle Fe, strieborný

Rodinná verzia nosiča pre 4 bicykle, ktorý sa inštaluje na akékoľvek ťažné zariadenie. Chváli sa mimoriadne jednoduchým mechanizmom a moderným vyhotovením. S nosičom Peruzzo Siena nie je potreba premiestňované bicykle zdvíhať až na strechu automobilu, vďaka čomu ušetríte veľa síl. Je konštruovaný pre všetky bežné typy bicyklov, ktoré pripevníte niekoľkými jednoduchými a najmä rýchlymi krokmi.

Hlavné prednosti:

  • Minimálne zdvíhanie kolies
  • Pre všetky bežné bicykle
  • Odolné vyhotovenie
  • Kompletné zadné svetlá
  • Výklopná konštrukcia

Vďaka umiestneniu za automobilom nijako nezvyšuje spotrebu paliva a je vysoko odolný voči aerodynamickej turbulencii pri rýchlejšej jazde. Súčasťou nosiča sú kompletné zadné svetlá a držiak pre registračnú značku. Nosič je výklopný a umožňuje komfortný prístup do batožinového priestoru. Na pripojenie elektroinštalácie slúži 13-pólová zástrčka. Samozrejmosťou sú všetky európske homologizácie a ocenenia TÜV.

V prípade potreby je možné dokúpiť redukciu pre 7-pólovou zástrčku, držiak prvého bicykla (držiaky ostatných bicyklov sú súčasťou balenia) či zámky držiakov.

Doplňujúce informácie:

Materiál:
železo

Počet bicyklov:
4

Hmotnosť nosiča:
19,6 kg

Maximálna nosnosť:
4 × 17 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

a jestw jestli je v baleni normalni 7polovy konektor.diky

Dobry den.mam par otazek.montaz je pakou??a da se uzamknout??kola se daji zamknout??jak je zabezpeceno proti pohybu neboli vykyvum do boku??pokud by nevyhovoval je mozne jej ihned vratit??myslim z duvodu neotevreni dveri do kufru po nalozeni kol.je sklopny??dekuji

Dobrý den, lze držák sklopit tak aby bylo možno ji otevřít zadní dveře vozu ? Přidělává se na kouli pohybem páky nebo se musí šroubovat ? Díky, Filip Krutský

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký nosič by jste mi doporučili na škoda Fabia? (za kufr) Dále bych se chtěla poptat na potahy do vozidla, které jsou určené pro tento vůz? -- Předem Vám velice děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak mám rozumět popisku, že k výrobku je možné přikoupit držák na první kolo, k ostatním je součástí balení. Je tedy nosič nadepsaný pro čtyři kola v základním balení pouze pro tři kola? Jakým způsobem je možné dokoupit, když není v nabídce a za jako cenu. Děkuji

Diskusia a poradňa k PERRUZO SIENA pre 4 bicykle Fe, strieborný
Príslušenstvo pre PERRUZO SIENA pre 4 bicykle Fe, strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERRUZO SIENA pro 4 kola Fe, stříbrné.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií