Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

PERUZZO PORDOI za prednú vidlicu Al. čierny

Zobraziť katalóg
PERUZZO PORDOI za prednú vidlicu Al. čierny
Nosič na bicykel – na strechu, pre 1 bicykel
Kód:  AUPR3307 Produktové číslo:  22408 Stránky výrobcu
PERUZZO PORDOI za prednú vidlicu Al. čierny Predaj skončil

PERUZZO PORDOI za prednú vidlicu Al. čierny

Plánujete dovolenku na bicykloch, ale bicykel sa vám do automobilu nezmestí? Potom nie je nič jednoduchšie ako pripevniť ho na strechu. Na to vám pomôže strešný nosič Peruzzo Pordoi, ktorý je charakteristický svojou jednoduchosťou, skladnosťou a nízkou cenou. Hliníkové prevedenie s plastovými prvkami je odolné a na pripevnenie nosiča na strechu automobilu nebudete potrebovať žiadne špeciálne náradie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý a praktický nosič, ktorý pripevníte aj bez náradia
  • Určený pre bicykle do 15 kg
  • Využiť ho môžete na bicykle s ráfikovými aj kotúčovými brzdami
  • Prednú vidlicu pripevníte k nosiču pomocou rýchloupínača
  • Zadné koleso uchytíte v koľajnici prostredníctvom pevného strmeňa
  • Strmeň je určený pre bicykle s maximálnou šírkou 65 mm

Kvalitný a cenovo dostupný nosič pre váš bicykel

Nosič unesie všetky druhy bicyklov s maximálnou hmotnosťou 15 kg. Využiť sa dá pre bicykle s ráfikovými brzdami, aj pre tie s brzdami kotúčovými. Stačí ho jednoducho pripevniť k priečnikom s maximálnym profilom 70 mm. Prednú vidlicu pripevníte pomocou rýchloupínača, zadné koleso potom uchytíte v kovovej koľajnici prostredníctvom pevného strmeňa, ktorý je určený pre plášťe bicyklov s maximálnou šírkou 65 mm. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ako siroku vidlu na tom viem zamknut? aka je sirka toho zamku na vidlu? Teda ci sa da zamknut aj BOOST vidla .. Dakujem.

Dobrý den, právě jsem si objednal tento střešní nosič kola a rád bych se ujistil, že je možné namontovat ho na střešní nosiče o s oválným průměrem o rozměrech 6x3cm. Děkuji předem za rychlou reakci, mh

Dobrý deň. Z obrázkov nie je jasné či sa dá nosič zamknúť, alebo inak zaistiť voči krádeži. Ďakujem za odpoveď a želám pekný deň.

Dobrý den, jakou maximální rychlostí může mít auto, pokud budu mít na střeše upevněno kolo pomocí tohoto držáku? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k PERUZZO PORDOI za prednú vidlicu Al. čierny
Príslušenstvo pre PERUZZO PORDOI za prednú vidlicu Al. čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERUZZO PORDOI za př.vidlici Al. černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PERUZZO PORDOI Al. elsővilla rögzítés, fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií