Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips Hue Motion Sensor

Zobraziť katalóg
Philips Hue Motion Sensor
4,5 21 hodnotení
Pohybový senzor chytré pohybové čidlo, vrátane senzora okolitého svetla kompatibilný s Philips Hue, PIR & ALS, uhol snímania až 100 °, detekcia až na 5 metrov, 2x AAA batérie
Kód:  ESO2569j Produktové číslo:  8718696595190 Stránky výrobcu

Philips Hue Motion Sensor

Chytré pohybové čidlo Philips, ktoré je kompatibilné so systémom Philips Hue. Je bezdrôtové a napájané vďaka dvojici batérií typu AAA. To vám umožní si tento snímač umiestniť kdekoľvek, kde vás to len napadne. Či už je to v kuchyni, obývačke či izbe pre deti. Veškeré ovládání a nastavování osvětlení probíhá za pomocí aplikace Philips Hue pro systémy iOS a Android.Jednoducho tak môžete jednoduchým pohybom prsta ovládať všetky osvetlenie v domácnosti alebo zvoliť rôzne nastavenia osvetlenia pre deň a noc.  


kľúčové vlastnosti

  • Automatické zapnutie jemného nočného svetla či jasného denného svetla
  • Zapína svetlá len v prípade potreby
  • Prevedenie bez káblov ponúka možnosť umiestnenia kamkoľvek
  • Zapnutie svetiel Hue pri detekcii pohybu
  • Je možné zvoliť rôzne nastavenia osvetlenia pre deň a noc
  • Pohybový senzor je napájaný batériou, a vďaka tomu je úplne bezdrôtový
  • Rozmery snímača 50 × 50 × 20 mm

Svetlo prosím!

Pripojte pohybový senzor k mostíku Philips Hue a užívajte si komfort a bezpečnosť pri nočných výpravách do chladničky či na záchod. Keď senzor zachytí pohyb tak automaticky zapne všetky osvetlenia, ktoré sú na tento systém napojená. Čo sa hodí napríklad pri použití v garáži, pivnici či kúpeľni. Dokonca si môžete v aplikácii nastaviť, aká svetelná scéna či nastavenie má byť pri detekcii pohybu spustená.Keď nie je detekovaný žiadny pohyb, svetla najskôr stmavnú, načo sa po stanovenom čase úplne vypnú.

Nízka spotreba energie

Philips Hue Motion Sensor disponuje modernou technológiou pre ovládanie svetiel zvanú ZigBee, ktorá sa postará o nízku spotrebu energie. Navyše sa neustále táto technológia zdokonaľuje a vylepšuje. Všetko však prebieha bezdrôtovo a bez námahy. Ďalej ponúkne napríklad detekciu pohybov až na 5 metrov a uhol snímania až 100 °. Stane sa tak skvelým pomocníkom každej domácnosti.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Protokol
ZigBee Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Typ detekcie
pohybu Hotovo!

Pripojenie

Protokol
ZigBee Hotovo!

Konektivita

Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
pohybu Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je možné tento senzor propojit pouze s těmito 2 žárovkami (https://www.alza.cz/philips-hue-9-5w-a60-e27-set-d4051892.htm?catid=18857121) najednou.

Diskusia a poradňa k Philips Hue Motion Sensor
Príslušenstvo pre Philips Hue Motion Sensor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue Motion Sensor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Hue Mozgásérzékelő.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií