Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Philips Hue Phoenix recessed

Zobraziť katalóg
Philips Hue Phoenix recessed
Lampa vstavaná, bodová, 1x LED 5W, 230V, krytie IP20 (chránené proti predmetom väčším než 12,5mm, nie je vodoodolné), možnosť zmeny teploty chromatickosti (2200-6500K), stmievateľná, ovládanie pomocou inteligentných zariadení, na využitie všetkých funkcií nutný bridge
Kód:  ESO523a Produktové číslo:  3115531PH Stránky výrobcu
Philips Hue Phoenix recessed Predaj skončil

Philips Hue Phoenix recessed


vypnuté
Světlo na dosah ruky

Svetlo na dosah ruky

Nástenné a stropné svietidlo Philips Hue Phoenix ponúka stmievateľné svetlo od hrejivého tónu až po chladný, takže sa ľahko zladí s okamihmi vášho dňa.


vypnuté
Čtyři světelná schémata

Štyri svetelná schémy

Získajte najlepšie osvetlenie, nech robíte čokoľvek. Osvetlenie Philips Hue má to najlepšie svetlo pre vaše denné činnosti v 4 svetelných schémach.


Prirodzené a plynulé tlmenie

Nastavujte jas osvetlenia Philips Hue ľahko a bez námahy pomocou inteligentného zariadenia. Nepotrebujete zavádzať ďalšie káble ani inštalovať stmievač do zásuvky.

vypnuté
Přirozené a plynulé tlumení

Ovládanie všetkých funkcií

Pripojte toto svietidlo Philips Hue k mostíku Hue a objavte plnú škálu možností osvetlenia. Ovládajte svietidlo Hue bezdrôtovo z akéhokoľvek zariadenia iOS alebo Android.

vypnuté
Ovládání všech funkcí

vypnuté
Vždy aktuální

Vždy aktuálne

Osvetlenie Philips Hue je založené na energeticky úspornej, bezpečnej a spoľahlivej technológii ZigBee, ktorá vie ovládať osvetlenie.


vypnuté
Připojte až 50 žárovek a svítidel

Pripojte až 50 žiaroviek a svietidiel

K mostíku Philips Hue môžete pripojiť až 50 žiaroviek a svietidiel. Začnite jednoducho s akýmikoľvek dostupnými štartovacími sadami a začnite pridávať výrobky Philips Hue.


vypnuté
To správné prostředí

Vytvorte si to správne prostredie pre akýkoľvek okamžik prostredníctvom série nádherného osvetlenia LED v prírodnej bielej farbe.


vypnuté
Nastavte naplánované alarmy

Zariaďte, aby to vyzeralo, že ste doma, aj keď nie ste. Nastavte naplánované alarmy alebo využite časovače, ktoré budú svetlá zapínať a vypínať v pevne stanovenú alebo náhodnú dobu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jaká minimální vzdálenost musí být zachována v podhledu pro instalaci a pokud bych chtěl ovládat všechny světla najednou, co je k tomu ještě potřeba? Díky za odpověď

Diskusia a poradňa k Philips Hue Phoenix recessed
Príslušenstvo pre Philips Hue Phoenix recessed
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue Phoenix recessed. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue Phoenix Einbau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue Phoenix Einbau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lámpa Philips Hue Phoenix spot lámpa.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií