Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

Pioneer AVIC-F88DAB čierna

Zobraziť katalóg
Pioneer AVIC-F88DAB čierna
GPS navigácia do auta 7" WVGA dotykový displej, Apple CarPlay, Android Auto, Aplikácia AVICSYNC, mapové dáta 45 krajín Európy a 11mil. km ciest, vstavaný bluetooth, Siri, režim AppRadio, CD player, RDS FM/AM, DAB + tuner, pozlátené RCA svorky, SD , HDMI, AUX, 2x USB
Kód:  PIO904a0c Produktové číslo:  AVIC-F88DAB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer AVIC-F88DAB čierna Predaj skončil

Pioneer AVIC-F88DAB čierna

Táto jednotka AVIC má 7-palcový displej s citlivým kapacitným snímaním dotykov v intuitívnom rozhraní, takže je ovládanie hladké a prevádzka maximálne bezpečná. Navyše má HDMI port, ktorý možno použiť na pripojenie smartfónu s využitím režimu AppRadio. Pozdvihnite úroveň zábavy vo vašom automobile počúvaním pesničiek alebo sa pozerajte na film, a hlavne sa pomocou navigácie dopravujte s prehľadom. Multimediálna časť si poradí s CD, DVD, iPodom, iPhonom, Android smartfónom alebo s USB pamäťami. Model DAB má DAB tuner na počúvanie rozhlasových staníc bez skreslenia zvuku.

Kľúčové vlastnosti

  • Pokročilá navigácia a multimediálne autorádio v jednom
  • Citlivé dotykové ovládanie v intuitívnom prostredí
  • Pokročilé audio funkcie na precíznu reprodukciu
  • Mnoho spôsobov pripojení a funkcie pre smartfón
  • Prehrá audio vo vysokom rozlíšení
  • Podporuje aj obľúbené formáty videa
  • Pripojenie pre 2 kamery
  • Dvojzónová prevádzka

Navigácia s online inteligenciou

Do miesta určenia sa dostanete bez prekážok, pretože informačný systém TMC informuje o uzávierkach a iných nepríjemnostiach pri ceste, takže sa im vyhnete. Veľkou zaujímavosťou je pripojenie telefónu cez vyvíjanú aplikáciu AVICSYNC, ktorá vám sprístupní súvisiace služby na efektívnu dopravu v reálnom prostredí. AVICSYNC bude automaticky synchronizovať dáta z vášho smartfónu do vášho navigačného prístroja. Budete ťažiť z čerstvých mapových podkladov a ďalších aktuálnych informácií. Plánujte výlety, a to aj vnútri auta!

Apple i Android

Apple CarPlay je múdrejší, bezpečnejší a zábavnejší spôsob, ako používať váš iPhone v aute. CarPlay dáva používateľom iPhonu neuveriteľne intuitívny spôsob, ako telefonovať, používať mapy, počúvať hudbu a pristupovať k správam jednoduchým slovom alebo dotykom. S Android Auto môžete ľahko a bezpečne pristupovať k Android aplikáciám a službám. Prostredníctvom jednoduchého rozhrania alebo hlasových príkazov prechádzajte a prenášajte hudbu, alebo si zapnite Google Maps na navigáciu a aktuálne dopravné informácie.

Individuálne

Patríte medzi extra náročných? Pripojte dodatočné zosilňovače a reproduktory. Vďaka predzosilenému výstupu sa vám medze nekladú. Osoľte obľúbenú hudbu naplno a užite si jazdu! Umocnite svoj zážitok z počúvania sofistikovanými audio funkciami, ako je napríklad 13-pásmový grafický ekvalizér. Na základe svojich osobných preferencií a akustiky automobilu upravíte zvuk do tej miery, aby vás aj vašich spolucestujúcich udržala hudba v dobrej nálade.

Parametre a špecifikácia:

Navigácia:
45 krajín (11 mil. Km)
Hlasové navádzanie vrátane češtiny
3D zobrazenie

Prehrávanie:
RDS FM/AM tuner (24 predvolieb)
DAB + tuner s funkciou Time Shift
iPod, iPhone, Android Smartphone
bluetooth audio
CD/DVD
USB médiá
Ďalšie hudobné a video zariadenia vstupy

Formáty CD/DVD:
Audio súbory: MP3, WMA a AAC
Video súbory: DivX a MPEG-1,2,4

Formáty USB:
Audio súbory: WMA, MP3, AAC, WAV a FLAC
Video súbory: MPEG4, WMV, DivX, H.264, MKV a FLV
Obrázky: JPEG

Rozhranie:
Zadný AUX vstup
2x vstup pre zadnú kameru
3x predzosilnený RCA CINCH (+) 3 Hi-Volt (predné, zadné, subwoofer)
2x RCA AV vstup
RCA AV výstup
káblové ovládanie
CAN Bus
2x zadný USB
Zadný AV video výstup

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Určenie
Auto Hotovo!
Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Typ pamäťovej karty
SD Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Typ pamäťovej karty
SD Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer AVIC-F88DAB čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer AVIC-F88DAB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer AVIC-F88DAB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer AVIC-F88DAB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer AVIC F88DAB fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií