Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pioneer DEH-1900UBA

Zobraziť katalóg
Pioneer DEH-1900UBA
Autorádio 1-riadkový bielo podsvietený displej, oranžové podsvietenie tlačidiel, CD-R / RW, MP3 / WMA / WAV / FLAC, FM / AM tuner, RDS, 4x50W MOSFET, čelný vstup USB, čelný vstup AUX, 1x RCA, ASR, 5 pásmový grafický ekvalizér, Android AOA 2.0, MUTE, Pioneer ARC
Kód:  PIO901e3q2 Produktové číslo:  DEH-1900UBA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer DEH-1900UBA

Autorádio od známej spoločnosti Pioneer vám cestovanie spríjemní kvalitným počúvaním hudby z CD médií, FM / AM rádia, AUX vstupu alebo z USB portu, kam pripojíte flash disk alebo intelignetnú elektroniku s Androidom. Je vám to stále málo? Úžasná je funkcia Advanced Remote Control (ARC), ktorá premení váš inteligentný telefón na diaľkové ovládanie autorádia. Bezpochyby úžasná možnosť prehrávania skladieb vo formáte FLAC dokáže navrátiť stratené harmonické adynamické detaily komprimovaným súborom. Vaše ucho tak nebude nijako ochudobnené o mohutné basy a čisté výšky.

Kľúčové vlastnosti

  • Autorádio pre prehrávanie z rôznych zdrojov
  • Pripojenie chytrých zariadenia s operačným systémom Android
  • Podporuje FLAC pre najlepšiu možnú kvalitu
  • Dobre čitateľný jednoriadkový displej
  • 5pásmový grafický ekvalizér
  • Plne odpojiteľný predný panel
  • Oranžové podsvietenie tlačidiel

Overené tranzistory MOSFET

Pre kvalitnú hlasitú reprodukciu je prístroj vybavený štvorkanálovým zosilňovačom s tranzistormi MOSFET. Nechýba ani dvojica pred zosilnených výstupov pre aktívny subwoofer alebo repro s externým zosilňovačom. K optimalizácii rozvedení zvukového spektra vám poslúži horný a dolný filter. Autorádio je pripravené pre diaľkové ovládanie z volantu.

Praktický USB port

Čelný port USB vám poslúži nielen na počúvanie hudby z klasických flash diskov. Prostredníctvom USB môžete počúvať aj súbory uložené vo vašom inteligentnom zariadení s operačným systémom Android. Pripojený telefón sa vám zároveň bude nabíjať, takže sa nemusíte obávať, že sa vám uprostred cesty vybije batéria.

Zvuk pre náročných

Vďaka schopnosti prehrávať súbory FLAC, dostanete najlepšiu možnú kvalitu zvuku, akú môže auto rádio ponúknuť. Jeho kvalita je daná nulovou stratou audio informácií pri kompresii. Stratové formáty, ako je napríklad formát MP3, fungujú na princípe vypúšťanie časti informácie, ktorá je pre počúvanie najmenej podstatná. FLAC zachováva audio informácie kompletné a tak vás o nič neochudobní. Autorádio s ľahkosťou prehrá súbory MP3, WMA, WAV a spomínaný formát FLAC.

Prepracovanosť zaručená

Pekný dizajn v kombinácii s kvalitným dielenským spracovaním tak podčiarkujú celkový dojem, že spoločnosť Pioneer svoje výrobky naozaj vie dotiahnuť až do konca. To všetko doplnené efektným červeným podsvietením tlačidiel. Zlodejov potom odradí odnímateľný čelný panel, ktorý je poistkou proti krádeži, kedy prípadný zlodej neodíde s funkčným celkom.

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN, RCA Hotovo!
Vlastnosti
RDS, Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Podpora Android zariadení, Ekvalizér Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, WAV, WMA Hotovo!

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN, RCA Hotovo!

Výbava a funkcie

Vlastnosti
RDS, Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Podpora Android zariadení, Ekvalizér Hotovo!
Podporované formáty
MP3, FLAC, WAV, WMA Hotovo!

Rádio

Tunery
AM, FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×50 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
1 DIN Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer DEH-1900UBA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DEH-1900UBA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-1900UBA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-1900UBA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer DEH-1900UBA.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií