Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Pioneer DEH-3900BT

Zobraziť katalóg
Pioneer DEH-3900BT
Autorádio 1-riadkový bielo podsvietený displej, červené podsvietenie tlačidiel, CD-R/RW, MP3/WMA/WAV, FM/AM tuner, RDS, 4 x 50 W MOSFET, USB čelný vstup, AUX čelný vstup, 2x RCA, ASR, ovládanie iPod/iPhone , bluetooth, Siri Eyes Free, Spotify, Audio Streaming, CDP, Android AOA 2.0, možnosť pripojenia 2 telefónov
Kód:  PIO901n7 Produktové číslo:  DEH-3900BT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer DEH-3900BT

Okoreniť si cestovanie autom je veľmi jednoduché, vďaka počúvaniu vašich obľúbených hudobných interpretov alebo rádiovej stanice prostredníctvom kvalitných autorádií od spoločnosti Pioneer. Nové autorádio Pioneer nesúce označenie DEH-3900BT disponuje modernou technológiou bluetooth na bezdrôtové prehrávanie hudby z mobilných zariadení a množstvom ďalších vymožeností. Vďaka veľkému jednoriadkovému displeju zobrazí vždy dôležité informácie. Červené podsvietenie tlačidiel je doplnené o bielo podsvietený displej. 

Kľúčové vlastnosti

  • Autorádio na prehrávanie CD, rádiových staníc a hudobných súborov z USB diskov
  • bluetooth na bezdrôtové prehrávanie hudby z mobilných zariadení
  • Malé rozmery a prepracovaný dizajn
  • Pripojenie Android telefónov a podpora zariadení iPod a iPhone
  • Dobre čitateľný jednoriadkový displej s bielym textom
  • Červené podsvietenie tlačidiel
  • Siri Eyes Free - na bezdotykové ovládanie
  • Obal na čelný panel je súčasťou balenia

Kvalitný výkon

Na kvalitnú hlasitú reprodukciu je prístroj vybavený štvorkanálovým zosilňovačom s tranzistormi MOSFET. Nechýba ani predzosilnený výstup pre aktívny subwoofer alebo reproduktory  s externým zosilňovačom. Na optimalizáciu rozvedení zvukového spektra vám poslúži horný a dolný filter.

Praktický USB konektor

Do predného USB vstupu, do ktorého si môžete pripojiť Flash disk, iPhone alebo ktorékoľvek iné zariadenie s OS Android na priame prehrávanie cez Media Transfer Protocol (MTP). Nechýba ani klasický AUX vstup. Poteší odnímateľnosť čelného panelu, ktorá zníži možnosť odcudzenia. Prednú odnímateľnú časť si môžete bezpečne uložiť do praktického obalu, ktorý je súčasťou balenia.

 

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!
Výbava
Bluetooth Hotovo!
Vlastnosti
RDS, Odnímateľný predný panel Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení, Podpora Android zariadení, Ekvalizér Hotovo!

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Rádio

Tunery
AM, FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×50 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
1 DIN Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer DEH-3900BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DEH-3900BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-3900BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DEH-3900BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer DEH-3900BT.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií