Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pioneer DEH- 4900DAB

Zobraziť katalóg
Pioneer DEH- 4900DAB
Autorádio 1-riadkový displej s variabilným podsvietením, variabilné podsvietenie tlačidiel, CD-R / RW, MP3 / WMA / WAV, FM / AM / DAB + tuner, RDS, 4x50W MOSFET, čelný vstup USB, AUX, 2x RCA, ovládanie iPod / iPhone, Android AOA 2.0, Spotify, CD / MP3 text
Kód:  PIO901q1 Produktové číslo:  DEH- 4900DAB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pioneer DEH- 4900DAB

Autorádio od známej spoločnosti Pioneer vám perfektne naservíruje hudbu z vlastných zdrojov aj z rádia. Vďaka DAB+ tuneru budete počúvať obľúbené rozhlasové stanice v digitálnej kvalite zvuku. Okrem toho ponúkne rad ďalších užitočných služieb ako napr. funkcia, ktorá sa zaslúži o automatické oznámenie informácií o doprave. Ak napr. budete počúvať skladby MP3 z pripojeného USB flashdisku a určitá stanica začne naživo vysielať informácie o doprave, prehrávanie MP3 bude stlmené na úkor prehľadu, čo sa práve odohráva na cestách.

Kľúčové vlastnosti

  • Autorádio pre prehrávanie z rôznych zdrojov
  • Pripojenie inteligentných zariadení s operačným systémom Android a podporou iPod/iPhone
  • Dobre čitateľný jednoriadkový displej s variabilným podsvietením
  • Digitálny tuner DAB/DAB+
  • 5-pásmový grafický ekvalizér
  • Overené tranzistory MOSFET

V plnej sile

Pre kvalitnú hlasnú reprodukciu je prístroj vybavený štvorkanálovým zosilňovačom s tranzistormi MOSFET a nechýba ani predzosilnený výstup pre aktívny subwoofer alebo ďalší pár repro s externým zosilňovačom. Autorádio je pripravené pre diaľkové ovládanie z volantu. Úžasná je funkcia Advanced Sound Retriever, ktorá dokáže navrátiť stratené harmonické a dynamické detaily komprimovaným súborom. 

Prepracovanosť zaručená

Pekný dizajn v kombinácii s kvalitným dielenským spracovaním tak podčiarkujú celkový dojem, že spoločnosť Pioneer svoje výrobky naozaj vie dotiahnuť až do konca. To všetko doplnené efektným variabilným podsvietením ako tlačidiel, tak aj samotného displeja. Zlodejov potom odradí odnímateľný čelný panel, ktorý je poistkou proti krádeži, takže prípadný zlodej neodíde s funkčným celkom.

Viac príležitostí pre prehrávanie

Hudbu si na tomto zariadení prehráte z CD/CD-R/CD-RW diskov, USB dátových úložísk a inteligentnej elektroniky. Čelný port USB vám totiž poslúži nielen pre počúvanie hudby z klasických flash diskov. Umožní tiež pripojiť iPhone či iPod a pomocou funkcie pre iPod ovládať prehrávanie priamo z panela autorádia. Prostredníctvom USB môžete počúvať aj súbory uložené vo vašom šikovnom zariadení s operačným systémom Android alebo zo zariadení Apple. Pripojený telefón sa vám zároveň bude nabíjať, takže sa nemusíte obávať, že sa vám uprostred cesty náhle vybije batéria.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pioneer DEH- 4900DAB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DEH- 4900DAB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DEH- 4900DAB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DEH- 4900DAB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pioneer DEH-900DAB.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií